2 مورد یافت شد

سنجش دقیق وجود نگهدارنده ها و کپک های قارچی در مواد غذایی و آرایشی بهداشتی با دستگاه جدید اهداء شده توسط سازمان بهداشت جهانی

https://zaums.ac.ir/archive/سنجش-دقیق-وجود-نگهدارنده-ها-و-کپک-های-قارچی-در-مواد-غذایی-و-آرایشی-بهداشتی-با-دستگاه-جدید-اهداء-شده-توسط-سازمان-بهداشت-جهانی

کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا، امکان سنجش دقیق وجود نگهدارنده ها و کپک های قارچی در مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی میسر شد --> به گزارش روابط عمومی- دکتر عاطفه صحرایی مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بررسی سلامت مواد غذایی...

03/04/11 05:30

مجهز شدن آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به دستگاه کروماتوگرافی گازی پیشرفته جهت بررسی کیفیت مواد غذایی

https://zaums.ac.ir/archive/مجهز-شدن-آزمایشگاه-غذا-و-دارو-دانشگاه-علوم-پزشکی-زاهدان-به-دستگاه-کروماتوگرافی-گازی-پیشرفته-جهت-بررسی-کیفیت-مواد-غذایی

کروماتوگرافی گازی پیشرفته جهت بررسی کیفیت مواد غذایی مجهز شدن آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به دستگاه کروماتوگرافی گازی پیشرفته جهت بررسی کیفیت مواد غذایی آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تضمین سلامت مواد غذایی تولید شده به...

03/03/12 09:43

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام