مجهز شدن آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به دستگاه کروماتوگرافی گازی پیشرفته جهت بررسی کیفیت مواد غذایی
آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تضمین سلامت مواد غذایی تولید شده به دستگاه کروماتوگرافی گازی جهت اندازه گیری ساختار کامل اسید های چرب مواد غذایی و خوراکی مجهز شد

به گزارش روابط عمومی _ دکتر عاطفه صحرایی، مدیر آزمایشگاه های کنترل غذا و داروی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: باتوجه به صنعتی شدن ممکن است بعضی از مواد غذایی دارای آلودگی هایی باشند، این دستگاه کمک می کند تا باقیمانده سموم کشاورزی و آفت کشها در مواد غذایی، مواد آرایشی و بهداشتی قابل تشخیص باشد.
وی افزود: دستگاه کروماتوگرافی گازی(Gas Choromatography) توسط بانک جهانی تحویل آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه شده است که جهت ارتقاء عملکرد و ارائه خدمات بیشتر به هم استانی های عزیز جهت توسعه و صیانت و حفظ سلامت آنان مثمر ثمر خواهد بود.
به گفته دکتر صحرایی استفاده از روش کروماتوگرافی گازی روشی دقیق و مناسب جهت اندازه گیری پروفایل کامل اسید های چرب مواد غذایی و.. است و منجر به افزایش سرعت و بالا بردن کیفیت آنالیز مواد غذایی می شود.
وی ادامه داد: این دستگاه کروماتوگرافی که مجهز به سیستم Head space است قابلیت انجام آزمون اسیدهای چرب سیس و ترانس، استرول های گیاهی و... بر روی نمونه های روغن و لبنیات و ... را دارا می باشد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان