روابط عمومی/ سومین جلسه سخنرانی به زبان انگلیسی با موضوع :کاربرد GISدر نظام سلامت
سومین جلسه سخنرانی به زبان انگلیسی با موضوع :کاربرد GISدر نظام سلامت در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار خواهد شد.
روابط عمومی/آغاز مرحله اول عملیات واکسیناسیون فلج اطفال از 5 اسفند در استان سیستان وبلوچستان...تمامی کودکان (ایرانی وغیر ایرانی)باید قطره فلج اطفال را دریافت کنند.
مرحله اول واکسیناسیون فلج اطفال از 5 اسفند در سراسر استان سیستان وبلوچستان آغاز خواهد شد وتا 8 اسفند ادامه خواهد داشت.
پیام تسلیت ریاست محترم دانشگاه در پی سقوط هواپیمای مسافربری تهران –یاسوج
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پیامی، جان باختن تعدادی از هموطنان عزیزمان در حادثه دلخراش سقوط هواپیمای مسافربری تهران –یاسوج را تسلیت گفت.
میزان دسترسی هموطنان عزیز به خدمات درمانی با حضور پزشکان متخصص در مراکز تازه تاسیس افزایش می یابد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان با اعلام این مطلب گفت: با همت دولت تدبیر و امید مراکز درمانی جدیدی در شهرستان های مهرستان، کنارک و میرجاوه افتتاح و براساس اصول کارشناسی تجهیز شده اند و نیروهای درمانی مورد نیاز این مراکز در حوزه پرستاری و خدماتی نیز با توجه به اصل بومی گزینی تا حدود زیادی تامین شده است.
پایان کار بیست وسومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در چابهار
دومین کنگره بین المللی و بیست وسومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران با معرفی برترین و برجسته ترین ها در حیطه های مختلف ظهر امروز به کار خود در شهربندری چابهار پایان داد.
برگزاری دو سمپوزیوم دانشجویی در دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران برای اولین بار در طول 22 دوره گذشته
کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موفق شد برای اولین بار در طول 22 دوره گذشته از کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی بخش دانشجویی(YOUNG RESEARCHER ) را به این کنگره اضافه کند.
قابل توجه اعضاء محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان گرامی
مراسم تشییع و تدفین دوتن از شهدای گمنام دفاع مقدس
تاکید بر تکمیل چرخه درمان بیماران در کنارک و کاهش مراجعات مردم به چابهار و زاهدان
مسئولین حوزه سلامت موظف هستند تا برای تکمیل چرخه درمان و پیشگیری از مسافرت های درمانی مردم از تمام اختیارات و توان اجرائی خود استفاده کنند.
برگزاری انتخابات اعضای هیئت مدیره انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران عصر امروز در چابهار
عصر امروز و در حاشیه برنامه های جنبی دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران، انتخابات اعضای هیات مدیره دوره جدید این انجمن برگزار شد.