پلمب ۱۲ واحد صنفی تولید و عرضه مواد غذایی در نظارتهای بهداشتی نوروزی در سراوان
از آغاز طرح سلامت نوروزی و در پی انجام نظارت های بهداشتی بر واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی ۱۲ واحد صنفی در سراوان پلمب گردید

به گزارش روابط عمومی_ مهندس ایوب کرد تمینی، سرپرست مرکز بهداشت شهرستان سراوان افزود؛ در راستای طرح بسیج سلامت نوروزی و ایام ماه مبارک رمضان ، بازرسان مرکز بهداشت سراوان ۴۸۰۵ بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام دادند .
وی افزود؛ در این بازرسی همچنین ۵۰۷۴ مورد سنجش بهداشتی و ۴۷ نمونهبرداری مواد غذایی انجام و ۶۲۱۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد جمعآوری شد.
وی ادامه داد؛ در حوزه بررسی بهداشت آب نیز ۲۳۴ بازدید انجام و ۲۳۶۸ کلرسنجی و ۳۳ نمونهبرداری میکروبی صورت گرفت.
وی افزود؛ شهروندان عزیز می توانند تخلفات بهداشتی را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.
comment