4 مورد یافت شد

سنجش دقیق وجود نگهدارنده ها و کپک های قارچی در مواد غذایی و آرایشی بهداشتی با دستگاه جدید اهداء شده توسط سازمان بهداشت جهانی

https://zaums.ac.ir/archive/سنجش-دقیق-وجود-نگهدارنده-ها-و-کپک-های-قارچی-در-مواد-غذایی-و-آرایشی-بهداشتی-با-دستگاه-جدید-اهداء-شده-توسط-سازمان-بهداشت-جهانی

مواد غذایی و آرایشی بهداشتی با دستگاه جدید اهداء شده توسط سازمان بهداشت جهانی سنجش دقیق وجود نگهدارنده ها و کپک های قارچی در مواد غذایی و آرایشی بهداشتی با دستگاه جدید اهداء شده توسط سازمان بهداشت جهانی با تجهیز آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی...

03/04/11 05:30

هنگام خرید مواد غذایی به برچسب سیب سلامت، شرایط نگهداری، تاریخ تولید و انقضا توجه کنید

https://zaums.ac.ir/News/هنگام-خرید-مواد-غذایی-به-برچسب-سیب-سلامت،-شرایط-نگهداری،-تاریخ-تولید-و-انقضا-توجه-کنید

مواد غذایی به برچسب سیب سلامت، شرایط نگهداری، تاریخ تولید و انقضا توجه کنید هنگام خرید مواد غذایی به برچسب سیب سلامت، شرایط نگهداری، تاریخ تولید و انقضا توجه کنید تاریخ تولید و انقضا، تنها فاکتور تضمین سلامت مواد غذایی نیست بلکه در هنگام خرید مواد غذایی...

03/02/12 07:33

استمرار نظارت واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت زاهدان بر نمایشگاه بهاره زاهدان

https://zaums.ac.ir/اخبار/استمرار-نظارت-واحد-بهداشت-محیط-مرکز-بهداشت-زاهدان-بر-نمایشگاه-بهاره-زاهدان

مواد غذایی در نمایشگاه بهاره زاهدان نظارت ویژه دارد --> به گزارش روابط عمومی _ مهندس علیرضا شهرکی؛ مسئول واحد سلامت محیط و کار مرکز بهداشت زاهدان گفت: بازرسین بهداشت محیط مرکز بهداشت زاهدان در بازرسی و نظارت از غرفه های موجود در نمایشگاه بهاره واقع در محل...

02/12/26 09:40

تلاش نظام سلامت برای حفظ سلامت مردم با معدوم سازی 12 تن مواد غذایی فاسد

https://zaums.ac.ir/news/تلاش-نظام-سلامت-برای-حفظ-سلامت-مردم-با-معدوم-سازی-12-تن-مواد-غذایی-فاسد

مواد غذایی فاسد تلاش نظام سلامت برای حفظ سلامت مردم با معدوم سازی 12 تن مواد غذایی فاسد 12 تُن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاقد مشخصات بهداشتی در برنامه طرح تشدید سلامت نوروز و رمضان 1402 معدوم شد --> به گزارش روابط عمومی _ دکتر فریبرز راشدی رئیس مرکز...

02/12/15 19:08

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام