1 مورد یافت شد

گوشت را ۲۴ ساعت پس از نگهداری در یخچال مصرف کنید

https://zaums.ac.ir/archive/گوشت-را-۲۴-ساعت-پس-از-نگهداری-در-یخچال-مصرف-کنید

بیماری ویروسی ‏بوده که قابل انتقال بین انسان و دام است و عامل بیماری ویروسی است که توسط گزش کنه آلوده یا از طریق تماس انسان با خون و بافت‌های دام آلوده در زمان کشتار دام ‏به انسان منتقل می‌شود.‏ دکتر زنگنه افزود: علائم بیماری تب...

03/01/16 13:46

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام