کشف و ضبط ده تن فرآورده خوراکی ناسالم و غیرمجاز در زاهدان
در پی دریافت گزارش مردمی درخصوص تولید و بسته بندی لواشک بصورت غیرمجاز در شهرک صنعتی زاهدان، بازرسان مواد غذایی این معاونت با همراهی نمایندگان اداره کل تعزیرات حکومتی استان و پلیس اماکن زاهدان به محل مراجعه و پس از محرز شدن تخلف، تمامی اقلام خوراکی مکشوفه توقیف و محل پلمب شد.
_84355.jpg)
خبـــر
کشف و ضبط ده تن فرآورده خوراکی ناسالم و غیرمجاز در زاهدان
در پی دریافت گزارش مردمی درخصوص تولید و بسته بندی لواشک بصورت غیرمجاز در شهرک صنعتی زاهدان، بازرسان مواد غذایی این معاونت با همراهی نمایندگان اداره کل تعزیرات حکومتی استان و پلیس اماکن زاهدان به محل مراجعه و پس از محرز شدن تخلف، تمامی اقلام خوراکی مکشوفه توقیف و محل پلمب شد.
به گزارش روابط عمومی- خانم دکتر بیگمی سرپرست مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به کشف و ضبط حدود ده تن فرآورده خوراکی ناسالم و غیرمجاز در شهرک صنعتی زاهدان، اظهار داشت: در بازدید بازرسان از محل، مقدار قابل توجهی لواشک فله تقلبی، مواد اولیه خوراکی و شیمیایی، دستگاه های تولید و بسته بندی لواشک و انواع برچسب های غیرمجاز نیز کشف و ضبط شد.
وی اقلام خوراکی مکشوفه را شامل انواع لواشک، آلوچه فرآوری شده بسته بندی، شکلات و آبنبات ذکر کرد و افزود: بخشی از فرآورده های خوراکی و لواشک های انبار شده دارای برچسب و پروانه ساخت مجهول می باشند و به دلیل شرایط بد نگهداری و همچنین تاریخ مصرف گذشته بودن، این اقلام قابلیت مصرف انسانی ندارند.
وی ادامه داد: پرونده این واحد متخلف بلافاصله پس از تهیه گزارش کارشناسی و تکمیل مستندات، جهت صدور رای و طی مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح ارجاع می شود.
وی به مردم توصیه کرد: در زمان خرید فرآورده های خوراکی و آشامیدنی حتما به تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و شماره پروانه ساخت محصول -که در ذیل نشان سازمان غذا و دارو درج می شود- توجه کنند.
وی در پایان تاکید کرد: هم استانی های گرامی درصورت مشاهده موارد مشابه، موضوع را بصورت حضوری و یا از طریق تماس با شماره تلفن 33372059-054 به واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات غذا، آرایشی و بهداشتی گزارش کنند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
تهیه: محمدرضا یاوری/ تنظیم: مهدیه کیخوایی
comment