آغاز مرحله دوم غربالگری غیر حضوری کووید 19 در استان سیستان و بلوچستان،بیش از 3 هزار و 200 نفر از کاربران و مراقبان سلامت استان از طریق سامانه 4030 جویای احوال شما هم استانی های عزیز هستند، لطفا پاسخگوی آنان باشید
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از آغاز غربالگری غیرحضوری مرحله دوم کورونا ویروس در استان سیستان وبلوچستان خبر داد و بر عزم جدی نظام سلامت استان بر ارزیابی سلامت تمامی هم استانی های عزیز تاکید کرد.
تمامی مشمولان نظام وظیفه استان قبل از اعزام مورد غربالگری بیماری کورونا قرار می گیرند
بر اساس تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با سازمان نظام وظیفه استان تمامی مشمولان نظام وظیفه استان قبل از اعزام مورد غربالگری بیماری کورونا قرار می گیرند و اگر موردی از بیماری کورونا در بین مشمولین وجود داشته باشد بصورت موقت از اعزام آنان ممانعت خواهد شد.
سخنان بیمار بهبود یافته کورونا در بیمارستان بوعلی زاهدان:
تا قبل از ابتلاء به کورونا و بستری شدن، درک واقعی از ارزش خدمات پرستاران و پزشکان در بیمارستانها نداشتم،خدمات پرستاران و پزشکان به بیماران بستری در بیمارستانها تلفیقی از علم و مهربانی است
زمانی که فردی بر اثر بیماری در بیمارستان بستری می شود ارزش خدمات کادر درمان را بهتر لمس می کند.
معاون بهداشت دانشگاه در گفتگو با خبر سیمای هامون:
قضاوت برای زمان پایان کورو نا زود است، چون آمار استان هر روز در حال افزایش است.
مشخص نیست تا چه زمانی درگیر بیماری کورونا باشیم و قطعا با رعایت اصول بهداشت و استمرار اصول پیشگیرانه و با ثابت ماندن آمار مبتلایان، به زمان پایان کورونا نزدیک خواهیم شد.
قدردانی هم استانی های مقیم مشهد مقدس از داوطلبان سلامت در زاهدان
هم استانی های مقیم مشهد مقدس در اقدامی ارزشمند از مجموعه مجاهدان سلامت و پزشکان، پرستاران و نیروهای خدماتی که به صورت داوطلبانه در مراکز بستری و درمان بیماران کرونائی زاهدان حضور یافته اند تشکر و تقدیر کردند.
غربالگری ۲۸ هزار نفر در سراوان
با شروع طغیان کورونا بیش از 28 هزار نفر از شهروندان و مسافران در 3 ایستگاه ورودی سراوان و 3 مرکز 16 ساعته جامع سلامت غربالگری شده اند.
دعوت از متخصصان دانشگاهی برای مشارکت در راه اندازی آزمایشگاه های جدید تخصصی کرونا در استان
بعد از راه اندازی آزمایشگاه های تخصصی تشخیص کرونا در ایرانشهر و زابل، به دنبال راه اندازی آزمایشگاه دوم در زاهدان و آزمایشگاه دیگری در چابهار هستیم.
آغاز ارائه خدمات دندانپزشکی در 4 مرکز خدمات جامع سلامت روستائی، با افزایش مراکز روستائی ارائه دهنده خدمات دندانپزشکی به 18 مرکز، به حد انتظار دسترسی در مناطق روستایی رسیده ایم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از تجهیز و آمادگی 4 مرکز خدمات جامع سلامت پسکوه، سرجنگل، بیلری و ده رئیس خاش به منظور تسهیل در ارائه خدمات سلامت دهان ودندان به روستائیان عزیز خبر داد و گفت: با تجهیز 18 مرکز خدمات جامع سلامت روستایی به خدمات دهان و دندان، به حد انتظار سلامت دهان ودندان در مناطق روستایی دست یافته ایم.
اعلام سال 2020 به عنوان سال پرستاری
به مناسبت روز جهانی بهداشت و در آستانه هفته سلامت به سراغ مدیران و مسئولان حوزه پرستاری و مامائی رفتیم تا مهمترین اقدامات و رویکردها و نقش جامعه پرستاری و مامایی را در حوزه سلامت تشریح نمایند.
غربالگری هزار و 745 نفردر میرجاوه از لحاظ ابتلاء به کرونا ویروس در دوماه گذشته
در دو ماه گذشته هزار و 745 نفر در میرجاوه از لحاظ ابتلا به کرونا ویروس غربالگری شدند.