قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ناپیوسته سال 1402
قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ناپیوسته سال 1402
انتصاب دکتر ایرج ضاربان به عنوان سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چابهار
به موجب ابلاغی از جانب رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، دکتر ایرج ضاربان به عنوان سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چابهار منصوب شد.
خدمات مراقبتی رایگان مرکز بهداشت زاهدان به سالمندان
سالمندان در پایگاههای سلامت و خانه های بهداشت، مراقبت های فشار خون، چربی خون، دیابت، تن سنجی،غربالگری تغذیه و مراقبت از نظر سقوط و عدم تعادل و ویزیت را بصورت رایگان دریافت می کنند.
ضرورت توجه به آموزش های خودمراقبتی سالمندی
سالمندی یک فرصت است که با رعایت اصول بهداشتی و انجام خود مراقبتی و آموزش دیدن در این خصوص می توان با سلامت به این دوره از زندگی رسید
در پی بروز کمبود شیرخشک رگولار در سیستان و بلوچستان: رصد توزیع شیرخشک رگولار در داروخانه ها توسط وزارت بهداشت
جهت جلوگیری از قاچاق شیرخشک رگولار، داروخانه ها و شرکت های پخش موظف به ثبت اطلاعات در سامانه رصد برخط شیرخشک (تیتک) هستند.
برای اولین بار در سیستان و بلوچستان: انجام کم تهاجمی ترین عمل جراحی سنگ کلیه بر روی دختر بچه سراوانی در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان
کم تهاجمی ترین عمل جراحی سنک کلیه با روش PCNL برروی دختربچه 9 ساله سراوانی برای اولین بار در استان در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان انجام شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان یکی از 5 رئیس دانشگاه دعوت شده به اجلاس تخصصی کشورهای عضو گروه پنج
صبح امروز رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در افتتاحیه بیست و هفتمین اجلاس تخصصی کشورهای عضو گروه 5 شرکت کرد.
قول وزارت بهداشت در تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه تخصصی در حوزه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
در راستای تسهیل فعالیت شرکت ها و سرمایه گذاران و همچنین صیانت از سلامت جامعه آزمایشگاه تخصصی در حوزه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تجهیز و راه اندازی خواهد شد.
آغاز فرآیند اجرای برنامه بهداشت دهان و دندان دانش آموزان
برنامه سلامت دهان و دندان دانش آموزان6 تا 14 ساله با همکاری اداره کل آموزش پروش آغاز گردید.