حفظ سلامت جامعه با بازدیدهای کارشناسان بهداشت محیط
حفظ سلامتی جامعه و هر فرد اولویت اساسی بهداشت است که این مقوله مهم با بازدیدهای کارشناسان بهداشت محیط از تمامی مراکز محیطی میسر می شود

به گزارش روابط عمومی _ دکتر مهدی زنگنه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید اعضای ستاد نوروزی دانشگاه از چند واحد صنفی گفت: از ابتدای طرح سلامت نوروزی تاکنون بیش از 18 هزار بازدید از اصناف در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام شده و 5 هزار و 676 سنجش مواد غذایی با دستگاههای پرتابل انجام شده است.
وی ادامه داد: نظارتهای بهداشتی در ایام نوروز 1403 تا پایان ماه مبارک رمضان به صورت مستمر و روزانه بر فعالیت مراکز و کارگاههای شیرینی و آجیل، نانوایی ها، رستورانها، غذای آماده و سایر مراکز هدف با دقت انجام می شود
وی ادامه داد: بازرسی به صورت هدفمند و تاکید بر رعایت بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی در دستور کار بازرسان بهداشت محیط دانشگاه قرار دارد و این بازرسان از تمام مراکزی که با سلامت مردم در ارتباط هستند بازدید و نظارت می کنند
دکتر زنگنه عنوان کرد: در این بازدیدها 26 هزار و 789 کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته و فاقد برچسب سلامت کشف و معدوم شده است
وی با بیان اینکه استفاده از کالاهای پلاستیکی در صنعت بسته بندی و ذخیره سازی مواد غذایی در حال افزایش است گفت: استفاده از ظروف پلاستیکی نامناسب و بدون برچسب سیب سلامت در بسته بندی مواد غذایی، مواد شیمیایی را از فرآیند تولید آن به داخل محتویات داخل ظرف منتقل می کند و به طور بالقوه محصول را به خطر می اندازد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، میتوانند این تخلفات را به سامانه 190 وزارت بهداشت اطلاع دهند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان