جهت جلوگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو، گوشت باید کاملا پخته شود
ویروس این بیماری پس از پخت کامل، از بین می رود بنابراین گوشت و جگر خام یا نیم پز همچنان می تواند این ویروس کشنده را منتقل کنند.

به گزارش روابط عمومی _ مهندس ایوب کرد؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران در کمیته مشترک بیماری های هاری و تب کریمه کنگو سیب و سوران گفت: هم استانی های گرامی با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و آغاز مجدد فعالیت کنه ناقل ویروس تب کنگو، لازم است تا گوشت قرمز را از محل های معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و درصورت خرید گوشت دام هایی که از سلامت آنها مطمئن نیستند؛ گوشت را به مدت 24 ساعت دریخچال نگهداری کنند.
وی افزود: رعایت بهداشت فردی و اصول ایمنی بهداشتی مانند استفاده از دستکش، برای افرادی که با دام زنده سروکار دارند، الزامی است چرا که راه اصلی ابتلا به تب کریمه کنگو تماس با کنه آلوده و ترشحات بدنی حیوان است.
مهندس ایوب کرد گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری حاد تبدار است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل میشود
مهندس ادهم جهاندیده؛ ریس دامپزشکی سیب و سوران نیز گفت: مجموعه دامپزشکی شهرستان با تمام توان در خصوص نظارت و مراقبت های دامی و حیوانات امادگی کامل را دارد.
وی افزود: مردم باید گوشت مصرفی خود را از مراکز معتبر تهیه نمایند و افرادی که دارای سگهای نگهبان درمنازل و اماکن می باشند حتما نسبت به واکسینه نمودن آنان اقدام نمایند.
در پایان این جلسه مصوب گردید که آموزش های عمومی از طریق رسانه های مجازی و کارگاه های حضوری به مردم ارایه گردد و همچنین نیز به منظور جمع آوری زباله ها سطل های مخصوص تعبیه شود و زباله ها بصورت بهداشتی و اصولی دفن شوند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان