برگزاری مناقصات راهکاری قانونی جهت صرفه جویی در صرف منابع همزمان و ایجاد فرصت عادلانه جهت مشارکت بخش خصوصی
معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: برگزاری مناقصات راهکاری قانونی جهت صرفه جویی در صرف منابع همزمان و ایجاد فرصت عادلانه جهت مشارکت بخش خصوصی است که سهم مهمی در تسریع در اجرای پروژه ها و امور را دارد.

به گزارش روابط عمومی- دکتر علی نویدیان معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: این دانشگاه بخش مهمی از پروژه ها و همچنین خدمات خود در حوزه دانشجوئی را از طریق مناقصه به بخش خصوصی واگذار کرده و بر کیفیت اجرای امور هم نظارت جدی دارد.
وی افزود: تنها در سال گذشته ، 136 مناقصه عمومی با ارزش 415 میلیارد تومان در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام شده است.
وی با بیان اینکه این تعداد مناقصه از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت"ستاد ایران" برگزار شده است گفت: خرید در قالب معاملات جزیی و متوسط، تامین نیروی انسانی، تاسیسات، غذا، حمل و نقل، عملیات ساختمانی از جمله فعالیت های انجام شده طی سال گذشته با استفاده از بستر این سامانه بوده است.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment