برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار و باهدف بهبود تغذیه و ارتقا میزان آگاهی جامعه و فرهنگسازی برای مصرف مواد غذایی سالم، جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی - مهندس امید اکاتی مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: جشنواره غذای سالم با هدف ترویج غذای سالم با محوریت غذاهای بومی، محلی و ایجاد نشاط و شادابی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد.
وی ادامه داد: با توجه به استقبال شرکت کننده ها از این جشنواره، برنامه ریزی برای برگزاری جشنواره بعدی برای فرزندان کارکنان نیز در دستور کار ما قرار دارد.
خانم ریحانه سارانی کارشناس نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: غذای سالم غذایی است که شامل همه مواد مغذی برای سلامت بدن است و با نمک و شکر و روغن کمتری طبخ شود.
وی افزود: برای یک غذای سالم نیاز به مواد اولیه سالم و روش پخت با حفظ ارزش اولیه غذا داریم که هنگام پخت از بین نرود، روش جوشاندن در آب کم که دور ریخته نشود و در غذا استفاده شود بهترین روش طبخ می باشد و اگر کباب و باربیکیو استفاده میشود از باربیکیوی عمودی استفاده شود و حرارت بصورت غیر مستقیم باشد.
در این جشنواره ۳۹ نفر شرکت کننده حضور داشتند که با داوری انجام شده ۱۶ نفر به عنوان برتر انتخاب شدند، به ۴ نفر اول کارت هدیه به مبلغ یک میلیون تومان و ۱۱ نفر بعد مبلغ ۵۰۰ هزار تومان اهدا شد.
نفرات برتر این جشنواره مریم مزارعی، مهدیه اصغری، زهرا درفش کاویان، فهیمه زارع، زهرا افشاری، زهرا خردمند، پریسا زرگری، الهه جوادی مقدم، پروین میر، الهه عارفی، پروانه آهسته، سیده ام البنین حسینی، مرضیه درویشی، معصومه وکیلی، مریم زرگری و فرحناز هرمزی هستند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment