افزایش نظارتهای بهداشتی و نمونه برداری از مراکز عرضه مواد خوراکی وغذایی
۷۵۷ مورد نمونه برداری از مواد خوراکی و غذایی در نیمه اول امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت زاهدان انجام شده است.

دکتر فریبرز راشدی؛ رئیس مرکز بهداشت زاهدان گفت: در شش ماهه ابتدای سال ۱۴۰۲ بازرسین بهداشت محیط جهت سنجش سلامت موادغذایی طی ۸۴۱ مورد بازدید از مراکز و اماکن تهیه و توزیع اقدام به نمونه برداری از ۷۵۷ گروه مختلف موادغذایی نموده اند.
وی ادامه داد: باتوجه به اینکه نان غذای اصلی اکثر مردم استان است به همین منظوردر بین گروه های موادغذایی به بهداشت نان، استفاده از جوش شیرین و نمک توجه بسیار زیادی شده است.
دکتر راشدی افزود: ضمن نظارت بر وضعیت بهداشتی نانوایی ها در این مدت، ۱۷۴ مورد نمونه برداری از نان تولیدی نانوایی ها انجام گرفته است، همچنین به منظور بررسی کیفیت نمکهای عرضه شده در بازار از تعداد ۱۸ برند، ۵۰ نمونه نمک جهت سنجش میزان ید نمونه برداری شده است.
به گفته رئیس مرکز بهداشت زاهدان نمونههای اخذ شده به آزمایشگاه مجهز معاونت غذا و دارو ارسال می شود تا پس از انجام بررسیهای تخصصی اعلام نظر صورت پذیرد و سپس بازرسین بهداشت محیط متناسب با نتایج دریافتی اقدام قانونی لازم را انجام میدهند.
دکتر راشدی با بیان اینکه بهداشت مواد غذایی به دلیل تاثیرگذاری بر سلامت افراد اهمیت بسیار زیادی دارد گفت: با متخلفانی که سلامت مردم را به خطر می اندازند برابر قانون برخورد خواهد شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment