توانمندسازی کارشناسان تغذیه نقش مهمی در پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر دارد
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کارگاه استانی توانمند سازی کارشناسان تغذیه به نقش کلیدی کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت در کنترل و پیشگیری بیماری غیر واگیر تاکید کرد.

خبر
توانمندسازی کارشناسان تغذیه نقش مهمی در پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر دارد
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کارگاه استانی توانمند سازی کارشناسان تغذیه به نقش کلیدی کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت در کنترل و پیشگیری بیماری غیر واگیر تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی- دکتر خداداد شیخ زاده، معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کارگاه توانمند سازی کارشناسان تغذیه با بیان این مطلب گفت: با توجه به روند رو به افزایش بیماریهای غیر واگیردر کشور و اینکه عامل 44 درصد مرگ و میر به دلیل بیماریهای قلبی عروقی از جمله فشار خون می باشد که مرتبط با تغذیه افراد هست، بنابراین آموزش تغذیه سالم، شناسایی عوامل خطر تغذیه ای و انجام مشاوره صحیح تغذیه و تنظیم برنامه غذایی می تواند در پیشگیری، ابتلا و کنترل بیماری به میزان قابل توجهی موثر باشد.
معاون فنی مرکز بهداشت استان افزود: بر اساس پیمایش عوامل خطر بیماری های غیر واگیر در سال 1400 فشار خون بالا و کلسترول بالا در استان سیستان و بلوچستان 30 درصد است و بیش از 50 درصد افراد بالای 18 سال کم تحرک و 38 درصد افراد مبتلا به چاقی هستند.
گفتنی است : اولین کارگاه استانی توانمند سازی کارشناسان تغذیه با هدف ارتقای توانمندی کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت و افزایش مهارت رژیم نویسی در بیماری ها، افزایش مهارت مشاوره و برقراری ارتباط و افزایش مهارت ارزیابی تغذیه ای با حضور دکتر ترابی و مشلول کارشناسان دفتربهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مدیران گروه تغذیه دانشگاههای علوم پزشکی استان و تمامی کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت استان برگزار گردید.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment