کاهش مصرف کربوهیدراتها به کنترل بهتر بیماری کرونا کمک می کند
بر اساس قوانین و اصول طب سنتی، به طور کلی کاستن از مصرف شیرینی ها به خصوص انواع خمیری نظیر کلوچه و کیک، و غذاهای دیرهضم و سنگین مانند سالاد الویه، ماکارونی، لازانیا، غذاهای چرب و سرخ کردنیها در پیشگیری از بیماریهای عفونی مانند کرونا نقش مهمی دارند.

خبــــر
کاهش مصرف کربوهیدراتها به کنترل بهتر بیماری کرونا کمک می کند
بر اساس قوانین و اصول طب سنتی، به طور کلی کاستن از مصرف شیرینی ها به خصوص انواع خمیری نظیر کلوچه و کیک، و غذاهای دیرهضم و سنگین مانند سالاد الویه، ماکارونی، لازانیا، غذاهای چرب و سرخ کردنیها در پیشگیری از بیماریهای عفونی مانند کرونا نقش مهمی دارند.
به گزارش روابط عمومی- دکتر فاطمه سادات هاشمی نسب متخصص طب سنتی مرکز تحقیقات فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب گفت: در مطالعات اخیر اثبات شده است که احتمال بروز بیماری کرونا و میزان بستری و خطر مرگ و میر در بیماران مبتلا به بیماریهایی نظیر دیابت، چاقی، فشارخون و کبدچرب بیشتر است.
وی اضافه کرد: گیرنده هایی که اتصال ویروس کرونا را به سلول میزبان تسهیل می کنند در مبتلایان به این بیماری ها بیشتر و فعال تر هستند.
وی افزود: عامل مهم دیگر در تشدید علائم کووید-19 بخصوص در مبتلایان به این بیماری ها، فعال شدن مسیرهایی است که سبب تشدید التهاب در بدن می گردد. ویروس کرونا عمدتا به واسطه ی القای التهاب شدید در بدن به بسیاری از ارگانها از جمله ریه آسیب می رساند.
این متخصص طب سنتی تصریح کرد:مصرف زیاد کربوهیدراتها، مانند قند و شکر و مواد نشاسته ای می تواند استعداد این شرایط التهابی را در بدن افزایش دهد.
وی افزود: مصرف میوه و آبمیوه ها به دلیل دارا بودن انواع ویتامین ها، ضرورت دارد اما به دلیل وجود فروکتوز که یکی از انواع قندهاست، باید به میزان متعادل مصرف شود
وی گفت: لازم است تا برای حفظ سلامت بدن مصرف غذاهای گوشتی (به خصوص گوشت قرمز) را کاهش داده، از انواع سبزیجات و حبوبات مانند ماش و نخود در برنامه غذایی مان بیشتر استفاده کنیم، انواع سوپ سبزیجات (محتوی جو، هویج، زردک، کرفس، گشنیز، جعفری، اسفناج، شلغم، کدو...) یا سبزیجات بخارپز را در رژیم غذایی روزانه قرار دهیم، مصرف سبزیجات تازه معطر (نعناع، ترخون، ریحان، گشنیز) و انواع جوانه غلات را افزایش دهیم و نکته دیگر اینکه غذا به اندازه متعادل و در وعده های منظم مصرف شود و از بسیار کم خوردن یا پرخوری اجتناب کنیم.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
تهیه و تنظیم: مهدیه کیخوایی
comment