پیام آقای دکتر خمر نیا مدیر فرهنگی دانشگاه به مناسبت روز فرهنگ عمومی:
پیام آقای دکتر خمر نیا مدیر فرهنگی دانشگاه به مناسبت روز فرهنگ عمومی

مقام معظم رهبری مدظله العالی:
"استقلال یک ملت فقط با استقلال فرهنگی تأمین می شود"
دکتر محمد خمرنیا مدیر فرهنگی دانشگاه طی پیامی روز فرهنگ عمومی را تبریک گفت. متن این پیام بدین شرح است:
بي شك فرهنگ عمومي يكي از اولين بخش هاي هر جامعه است كه در برابر وقايعي كه آن جامعه را به سعادت يا سقوط سوق مي دهد، نقش كليدي و بنيادينی بر عهده دارد و شايد يكي از اولين ملزومات يك جامعه بانشاط و امن، نهادينه كردن اين رفتارها و هنجارها در قالب يك فرهنگ سازي عمومي و همه جانبه است.
در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، فرا رسیدن 14 آبان روز فرهنگ عمومی که نشان دهنده جایگاه والای فرهنگ و نقش سازنده آن درایجاد ارزش های اجتماعی و هویت فرهنگی و در یک نگاه، سازنده آینده ی یک جامعه متعالی می باشد را صمیمانه تبریک عرض می نمایم.
امید است در گسترش فرهنگ غنی اسلام و مبانی انسان ساز انقلاب اسلامی تحت رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری و با دعای خیر خانواده معظم شهدا و ایثارگران بتوانیم مؤثر واقع شویم.
دکتر محمد خمر نیا
مدیر فرهنگی دانشگاه
comment