پلمپ دو واحد عرضه و تولید مواد غذایی در سراوان به دلیل عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی

پلمپ دو واحد عرضه و تولید مواد غذایی در سراوان به دلیل عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی
مدیر شبکه بهداشت و درمان سراوان با بیان اینکه بازرسان بهداشت و محیط این شبکه با هدف بهبود و ارتقاء سطح سلامت شهروندان با جدیت بر فعالیت کلیه واحدهای تحت پوشش شهرستان نظارت دارند و با واحد های متخلف برخورد قانونی صورت می گیرد گفت: در همین راستا دو باب مکان کسب به علت عدم رعایت موازین بهداشتی پلمپ گردید.
دکتر احمد سپاهیان ادامه داد: در اجرای طرح تشدید ماه مبارک رمضان توسط بازرسین بهداشت محیط دو باب مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی شامل یک باب کارگاه تولید زولبیا و یک باب عطاری پلمپ و جهت دو کارگاه دیگر اخطاریه صادر گردید.
وی ادامه داد: شهروندان گرامی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موارد را با شماره گیری 190 اطلاع رسانی نمایند، تا همکاران ما در اسرع وقت موضوع را مورد بررسی و با افراد متخلف برخورد قانوني صورت گيرد
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
باران زهی، نظری
comment