هرگونه تولید، واردات، ذخیره سازی، نگهداری، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و آشامیدنی به شکل مواد اولیه و فرآورده نهایی (محصول) مشمول ثبت اطلاعات در سامانه رهگیری و کنترل اصالت (TTAC) می باشد

هرگونه تولید، واردات، ذخیره سازی، نگهداری، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و آشامیدنی به شکل مواد اولیه و فرآورده نهایی (محصول) مشمول ثبت اطلاعات در سامانه رهگیری و کنترل اصالت (TTAC) می باشد
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: برطبق ضوابط، تمامی مراکز تولید کننده، وارد کننده، پخش، توزیع، انبار و محل های نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی ملزم به ثبت اطلاعات در سامانه زنجیره تامین و فعالیت تحت نظارت این مدیریت هستند.
دکتر مریم بیگمی، ادامه داد: در راستای ساماندهی وضعیت شرکت های پخش غذایی و آشامیدنی مستقر در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، اطلاعات لازم از دستگاه های ذیربط اخذ شده و شناسایی و بازدید از سایر واحدهای مشمول نیز در دستور کار بازرسان این مدیریت قرار گرفته است.
وی ادامه داد: یکی از گام های موثر حوزه نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آَشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در طی یکسال اخیر، ساماندهی وضعیت شرکت های پخش مواد غذایی بوده است که با برنامه ریزی ها و پیگیری های به عمل آمده تعداد شرکت های دارای مجوز از این مدیریت در یکسال اخیر بیش از سه برابر رشد داشته است.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
جلیلیان، نظری
comment