برنامه های محوری هفته غذا در معاونت غذا ودارو
نظارتهای ویژه بر سلامت مواد غذایی دانش آموزان وتقدیر از واحدهای تولیدی وآزمایشگاههای مواد غذایی
نظارتهای ویژه سلامت غذایی دانش آموزان و تقدیر از فعالین واحدهای تولیدی و آزمایشگاه های مواد غذایی یکی از برنامه های مهمی بود که همزمان با هفته غذا در زاهدان اجرایی گردیده است

خبر
برنامه های محوری هفته غذا در معاونت غذا ودارو
نظارتهای ویژه بر سلامت مواد غذایی دانش آموزان وتقدیر از واحدهای تولیدی وآزمایشگاههای مواد غذایی
نظارتهای ویژه سلامت غذایی دانش آموزان و تقدیر از فعالین واحدهای تولیدی و آزمایشگاه های مواد غذایی یکی از برنامه های مهمی بود که همزمان با هفته غذا در زاهدان اجرایی گردیده است
دکتر فرزانه فرجیان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: معرفی نشان های ایمنی و سلامت از قبیل نشان پروانه ساخت وزارت بهداشت و درمان، نشانگر رنگی تغذیه ای، برچسب کنترل اصالت و سلامت کالا، آشنایی با مضرات فرآورده های آرایشی و بهداشتی،معرفی سامانه اطلاع رسانی 190، آشنایی با مضرات مصرف بیش از حد قند، نمک و چربی و نحوه اصلاح الگوی تغذیه از برنامه های آموزشی ارائه شده به دانش آموزان، معلمان و مربیان آنها در مدارس می باشد.
وی ادامه داد: براساس ارزیابی عملکرد واحدها، از واحدهای برتر تولیدی مواد غذایی و آزمایشگاههای مواد غذایی شامل مدیران عامل 4 واحد تولیدی، یک شرکت بازرگانی و خدماتی، 2 آزمایشگاه همکار و مجاز خصوصی، 6 نفر مسئول فنی و یک نفر از کارشناسان واحد غذا و دارو شبکه های بهداشت و درمان تقدیر شد.
روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
comment