سرپرست مرکز بهداشت سیب وسوران در همایش مهر سلامت سیب عنوان کرد :
مشارکت فعال وخیرخواهانه 507 نفر از داوطلبان سلامت سیب وسوران در برنامه های سلامت شهرستان ،ناب ترین جلوه همدلی مرز داران سلامت در شرقی ترین منطقه کشور
همایش مهر سلامت سیب با محوریت استفاده ازظرفیت داوطلبان سلامت بعنوان مددکاران واقعی عرصه سلامت با حضور جمعی از علما وروحانیون و ادارات در مرکز بهداشت سیب و سوران برگزار گردید.

همایش مهر سلامت سیب با محوریت استفاده ازظرفیت داوطلبان سلامت بعنوان مددکاران واقعی عرصه سلامت و با حضور جمعی از علما وروحانیون و ادارات در مرکز بهداشت سیب و سوران برگزار گردید.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان سیب و سوران از داوطلبان سلامت بعنوان مددکاران واقعی عرصه سلامت یاد کرد،که با حضور همیشگی خود نقش فعالی در پیشبرد برنامه های سلامت خصوصا در مناطق مرزی استان دارند .
مهندس کرد ادامه داد : مراجعه خانه به خانه داوطلبان سلامت در مناطق شهری وروستایی سیب وسوران و شناسایی 122 نفر از مادران بارداری که در صورت عدم شناسایی هرگز به پزشک مراجعه نمی کردند ضمن معرفی آنان به مراکز خدمات جامع سلامت ، از عوامل موثر کاهش زایمان در منزل بوده است، وعلاوه بر آن اقدامات موثر این قشر با آموزش 1717 خانوار در خصوص مبارزه با مالاریا و طرح واکسیناسیون فلج اطفال نقش تعیین کننده در ارتقای سلامت شهرستان داشته است .
وی با اشاره به مشارکت 507 نفری داوطلبان سلامت دربر نامه های بهداشتی شهرستان سیب وسوران و همگامی آنان با تیم های سلامت ابراز امیدواری کرد: که با توجه به پراکندگی مناطق این شهرستان درآینده شاهد جذب بیشتر داوطلبان و سفیران سلامت در برنامه های مختلف باشیم .
روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
comment