معاون بهداشت دانشگاه همزمان با آغاز هفته سلامت مردان خبر داد:
مردان سیستانی و بلوچستانی برای معاینات دوره ای وغربالگری نسبت به بانوان مراجعه کمتری به پزشک دارند.
با توجه به احتمال بروز فاکتورهای خطر بیماریهای غیرواگیر در مردان وبر اساس نتایج حاصله در استان سیستان وبلوچستان ، مردان برای معاینات دوره ای و غربالگری کمتر به پزشک مراجعه می کنند.

با توجه به احتمال بروز فاکتورهای خطر بیماریهای غیرواگیر در مردان وبر اساس نتایج حاصله در استان سیستان وبلوچستان ، مردان برای معاینات دوره ای و غربالگری کمتر به پزشک مراجعه می کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همزمان با آغاز هفته سلامت مردان و در گفتگو با بخش خبر سیمای هامون با بیان این مطلب که نیمی از مردم استان ما دچار اضافه وزن وچاقی هستند و باید تحرک کافی و ورزش را در دستور کار خودشان قرار دهند، خاطر نشان کرد: ارزیابی عوامل خطر و بیماریابی در مراکز خدمات جامع سلامت برای 30 درصد از مردان حداقل یکبار انجام گرفته است و به همه مردم استان توصیه می کنیم با مراجعه به مراکز از خدمات رایگان سلامت بهره مند گردند.
وی اضافه کرد: سنجش میزان سلامت افراد در همه گروههای سنی، مشاوره های تغذیه و سلامت روان، سلامت دهان ودندان، ارزیابی عوامل خطر بیماریهای قلبی وعروقی و... از مهمترین خدماتی است که در مراکز خدمات جامع سلامت در حال انجام است.
وی خاطر نشان کرد:معمولا مردان از نظر انجام رفتارهای پرخطر،مصرف دخانیات وقلیان،ابتلا به عفونتها به دلیل مواجهه شغلی نسبت به خانمها ریسک پذیر ترند و از طرفی مراجعه آنان نیز به پزشک کمتر است و امیدبه زندگی هم در مردان نسبت به زنان پایین تر است.
معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: بر اساس نتایج مطالعه بررسی بار بیماریهای سال 2010 سازمان جهانی بهداشت، از مجموع 67 عامل خطر تهدید کننده سلامت 60 عامل خطر تهدید کننده در بین مردان شیوع بیشتری نسبت به زنان داشته است.
یکم لغایت هفتم اسفندماه هفته سلامت مردان با شعار مردان فعال تر- مردان سالم تر است.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment