دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور در سفر به زاهدان:
فعالیت 3 هزار سمن خیریه در کشور/ ضرورت مشارکت جدی بانوان و جوانان در امور خیریه
دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور گفت: بانوان و جوانان، باید بیشتر و پررنگ تر از گذشته وارد حیطه فعالیت های خیریه شوند.

خبــــر
دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور در سفر به زاهدان:
فعالیت 3 هزار سمن خیریه در کشور/ ضرورت مشارکت جدی بانوان و جوانان در امور خیریه
دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور گفت: بانوان و جوانان، باید بیشتر و پررنگ تر از گذشته وارد حیطه فعالیت های خیریه شوند.
به گزارش روابط عمومی- دکتر حسینعلی شهریاری دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه گفت: خوشبختانه گام هایی در راستای افزایش مشارکت بانوان در فعالیت های خیر برداشته شده و به وضوح روشن است که در این عرصه هرگاه بانوان حضور یافتند اعضای خانواده آنها نیز مشتاق فعالیت در این عرصه شده اند.
وی ادامه داد: بنابر تاکید علمای عظام، بهترین و مهمترین عمل خیر، انجام اعمال نیک در عرصه سلامت است چرا که موجب بازگشت صحت و سلامت به انسان ها می شود.
وی همچنین با بیان اینکه در 56 دانشکده و دانشگاه در کشور مجمع مستقل خیرین سلامت تشکیل شده است، گفت: در حال حاضر 3 هزار سمن خیریه در کشور در حال فعالیتند.
دکتر شهریاری اضافه کرد: بر اساس بیان آیت الله علوی گرگانی" خداوند متعال فرموده اند: انسان های سرمایه دار موکلین من روی زمین هستند و فقرا عیال من اند، وظیفه موکلین این است که به عیال من کمک کنند." بنابراین هیچ گاه از کمک به یکدیگر و علی الخصوص فقرا نباید غافل شویم.
دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور همچنین در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر تغییر سبک زندگی و توجه به خود مراقبتی اضافه کرد: سبک زندگی مردم با مشکلات زیادی روبه رو است و رغبت زیادی برای استفاده و مصرف فست فودها وجود دارد لذا باید با تغیر سبک زندگی و خود مراقبتی در راستای ارتقای سلامت خود و جامعه تلاش کرد.
دکتر غنیان معاون امور استان های مجمع خیرین سلامت نیز در این.نشست گفت:هم اکنون ۱۳۰ هزار نفر خیر در مجمع خیرین سلامت کشور در کنار ما هستند و فعالیت دارند.
وی گفت:در سیستان و بلوچستان نیز در ۳ نقطه زاهدان زابل و ایرانشهر مجمع مستقل وجود دارد و از زمان ایجاد مجمع خیرین سلامت تا کنون بیش از ۷۰ میلیارد تومان توسط خیران در سیستان و بلوچستان هزینه شده است.
وی اضافه کرد: با کمک خیرین سلامت دومین بیمارستان پژوهشی سل کشور در زابل ب ایجاد شده و در شرف افتتاح است.
وی گفت: با توجه به مراجعه خیرین به مجمع، تلاش می کنیم تا شهرهای کم برخوردار و نیازمند کمک را معرفی کنیم تا خیرین با توجه به میزان و نوع هزینه ای که در نظر گرفته اند تصمیم گیری کنند.
وی همچنین تاکید کرد: مجمع خیرین سلامت نقشی در توزیع منابع ندارد بلکه خود فرد خیر تصمیم گیرنده نهایی است.
وی در پایان تاکید کرد: خبرنگاران و اصحاب رسانه در استان سیستان و بلوچستان، برای تشکیل شورای خبرنگاران خیر پیش قدم شوند تا از این طریق ضمن مشارکت در این امور، در خصوص اطلاع رسانی موثر در این زمینه کوشا باشند.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
مهدیه کیخوایی
comment