معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛
انگ، بدنامی و باورهای غلط در جامعه از موانع مهم در دستیابی به کنترل ایدز
انگ، تبعیض و ترس از بیماری ایدز منجر می شود، افراد برای تشخیص ایدز اقدام نکنند و یا درصورت تشخیص، برای دریافت خدمات مراجعه نکنند و یا اگر تحت درمان هستند، درمان را نیمه کار رها کنند.
تاکید مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه بر مطالعه کتاب مهندسی مشاغل پیش از تصمیم به ادامه تحصیل توسط همکاران
مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تاکید کرد: همکاران پیش از تصمیم به ادامه تحصیل کتاب مهندسی مشاغل را مطالعه کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛
اهمیت رعایت اصول بهداشت تنفسی در زمان بروز همه گیری آنفلوآنزا
به دنبال شیوع موج جدید ابتلاء به آنفلوآنزا و سایر عفونت های تنفسی، ضرورت رعایت اصول بهداشت فردی بیش از هر زمان دیگری احساس می شود.
مساعی مشترک دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و اداره کل امور بانوان استانداری در زمینه مطالعات زیربنائی و پیشگیرانه بهداشتی و درمانی
با همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و اداره کل امور بانوان استانداری سیستان و بلوچستان، مطالعات زیربنایی و پیشگیرانه بهداشتی و درمانی انجام خواهد شد.
بیهوده آنتی بیوتیک مصرف نکنیم
مصرف بی رویه و بیهوده آنتی بیوتیک، نه تنها به بهبود و درمان بیماری کمکی نمی کند بلکه سبب از بین رفتن باکتری های مفید سیستم گوارشی و تضعیف بدن بیمار می شود.
جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با اعضای هیات رئیسه دانشگاه در مرکز همایش های پردیس برگزار گردید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جلسه پرسش و پاسخ با با دانشجویان:
همه ما در هر جایگاهی که هستیم، اعم از مسئول، عضو هیات علمی، کارمند و دانشجو باید پاسخگوی عملکرد خود باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی که با حضور اعضای هیات رئیسه و جمعی از مدیران و دانشجویان در مرکز همایش های پردیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار گردید بر مقوله پاسخگویی به عملکرد در هر جایگاهی تا کید کرد.
درخواست بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) در مورد بیماران بی خانمان
معاون درمان بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان گفت: همه ماهه ده ها نفر از افراد بی خانمان، با حال عمومی بد و یا حتی کاهش سطح هوشیاری به بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) منتقل می شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مراسم آغاز کمپین اطلاع رسانی، مشاوره و بیماریابی ایدزسیستان و بلوچستان:
در موضوع ایدز یک جمله کلیدی وجود دارد، آگاهی بیشتر، ابتلاء کمتر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مراسم آغاز کمپین اطلاع رسانی،آموزش و بیماریابی ایدز در استان سیستان و بلوچستان گفت: به هر میزان که در زمینه افزایش آگاهی مردم و جوانان بیشتر فعالیت کنیم میزان ابتلاء به ایدز کاهش می یابد.