روابط عمومی/جشنواره غذای سالم با مشارکت داوطلبان سلامت سراوانی
همزمان با روز جهانی غذا ، جشنواره تهیه غذای سالم و ایمن با مشارکت داوطلبین سلامت در شبکه بهداشت ودرمان سراوان برگزار شد.
همزمان با روز جهانی غذا ، جشنواره تهیه غذای سالم و ایمن با مشارکت داوطلبین سلامت در شبکه بهداشت ودرمان سراوان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی: دکتر رضا زاده مدیر شبکه بهداشت ودرمان سراوان ، هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج تغذیه سالم، معرفی غذاهای سالم و ایمن، رعایت رژیم غذایی متناسب با شرایط سنی هر فرد و پرهیز از استفاده از غذاهای آماده وفست فودها عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: غذاهای سالم و ایمن با مشارکت داوطلبین سلامت از مواد غذایی اصیل استان تهیه شده است ودر این جشنواره بر عدم استفاده از فست فودها تاکید گردیده است.
لازم به ذکر است :در این جشنواره که با حضور مسئولین برگزار شد به داوطلبینی که موارد تغذیه سالم را در طبخ غذا رعایت کرده بودند جوایزی اهدا گردید.
امتحانی7 مهر96
روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
comment