رصد و پایش چگونگی عرضه فرآورده های خوراکی و آشامیدنی
بازدید ها و نظارت ها در خصوص فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تولیدی استان، به صورت مستمر در حال انجام است.

رصد و پایش چگونگی عرضه فرآورده های خوراکی و آشامیدنی
بازدید ها و نظارت ها در خصوص فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تولیدی استان، به صورت مستمر در حال انجام است.
دکتر رضا کیخا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب گفت: این نظارت ها به منظور ایجاد اطمینان عمومی و افزایش سطح سلامت و ایمنی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تولیدی استان انجام می شود.
وی با اشاره به ممنوعیت فعالیت های غیرمجاز و آسیب رسان به سلامت جامعه، عنوان کرد: علاوه بر پایش و ارزیابی مستمر فعالیت صنایع غذایی استان، کیفیت محصولات تولیدی این واحدها در سطح عرضه نیز بصورت تصادفی در قالب بازدیدهای مشترک مورد ارزیابی قرار می گیرد.
دکتر کیخا تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، بازدید های مستمر با همراهی نمایندگان دیگر دستگاه های دخیل در امر سلامت و امنیت غذایی استان، از مراکز و فروشگاه های بزرگ عرضه محصولات غذایی در زاهدان به عمل آمده است که با متخلفین نیز برخورد قاطع صورت گرفته است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با توصیه به همشهریان در خصوص توجه به درج پروانه بهداشتی ساخت و نشان سازمان غذا و دارو بر روی بسته بندی فرآورده های غذایی، گفت: هم استانی های گرامی می توانند درصورت مشاهده هر گونه تخلف در این زمینه، موضوع را جهت پیگیری از طریق شماره تلفن 33372083 (مرکز اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان) گزارش نمایند.
روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
یاوری - جهانتیغ
comment