راه اندازی آزمون های جدید در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از راه اندازی آزمون های جدید و افزایش دامنه فعالیت این آزمایشگاه خبر داد.

راه اندازی آزمون های جدید در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از راه اندازی آزمون های جدید و افزایش دامنه فعالیت این آزمایشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی- مهندس مریم اسلامی مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اندازه گیری میزان پرولین در عسل، پایش پروپیونات کلسیم در نان های حجیم، تعیین نوع بافت ماهی، تعیین میزان نیترات و فلزات سنگین در میوه و سبزی، سنجش باقیمانده سموم در غلات را از جمله آزمون های جدیدی نام برد که در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو انجام می شود.
وی همچنین با اشاره به اینکه در طول سال گذشته، در مجموع تعداد 5359 نمونه توسط این آزمایشگاه پذیرش شده است، اظهار کرد: درمجموع بیش از 24500 آزمون در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو در سال 1398 انجام شده است و نتایج آزمایشگاهی حدود 15درصد از نمونه های دریافتی، به دلیل عدم انطباق حداقل یکی شاخص های بررسی شده با حدود مجاز، مردود اعلام شده است.
وی در ادامه گفت: در سال گذشته تعداد 1360 نمونه در راستای انجام طرح های ملی و کشوری مورد آزمون قرار گرفته است.
مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه اضافه کرد: انجام طرح های ملی و کشوری نظیر طرح پایش نمونه های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه(PMS)، طرح پایش نان، طرح پایش نمک و طرح پایش غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک بخشی از وظایف آزمایشگاه های کنترل غذا و دارو می باشد.
گفتنی است: آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، براساس آخرین رتبه بندی آزمایشگاه های کنترل غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی سطح یک، در رتبه سوم کشوری قرار دارد.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
تهیه: محمد رضا یاوری/ تنظیم: مهدیه کیخوایی
comment