رئیس مرکز بهداشت شهرستان زاهدان :
در مبادی ورودی شهرها فقط تب، را اندازه گیری نمی کنیم
رئیس مرکز بهداشت شهرستان زاهدان گفت: با توجه به اینکه تب علامت غیر اختصاصی بیماری است علاوه بر اندازه گیری تب، افراد از لحاظ سایر علائم نیز بررسی می شوند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان زاهدان :
در مبادی ورودی شهرها فقط تب، را اندازه گیری نمی کنیم
رئیس مرکز بهداشت شهرستان زاهدان گفت: با توجه به اینکه تب علامت غیر اختصاصی بیماری است علاوه بر اندازه گیری تب، افراد از لحاظ سایر علائم نیز بررسی می شوند.
به گزارش روابط عمومی- دکتر جلیل نجاتی رئیس مرکز بهداشت شهرستان زاهدان گفت: یکی از مهمترین اقدامات ما در ورودی شهر، فعالیت آموزشی است و امیدواریم با مشارکت آگاهانه مردم از افزایش موارد ابتلا جلوگیری کنیم.
وی ادامه داد: علیرغم توصیه های فراوان، متاسفانه برخی از مردم موضوع ابتلا به کرونا ویروس را جدی نگرفته اند و همچنان شاهد تردد های بین شهری هستیم.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان زاهدان اضافه کرد: از ابتدای فروردین ماه تا کنون 58 هزار مورد تب سنجی و آموزش به مسافران در ورودی های شهرانجام شده است.
وی گفت: علاوه بر تب سنجی مواردی مانند هدف از سفر، سابقه مواجهه با فرد علامت دار، سابقه سرفه یا گلو درد و موارد اینچنین بررسی می شود.
دکتر جلیل نجاتی تاکید کرد: مردم مراقب سلامت خود باشند چون پس از ابتلا به این بیماری، شرایط سختی تا بهبودی طی خواهند کرد.
مهندس کدخدایی مسئول سلامت محیط و کار مرکز بهداشت زاهدان هم گفت: مسافرین ورودی از 3 پلیس راه زاهدان-بم، زاهدان-خاش، زاهدان- میرجاوه پایش و شماره موبایل مسافرین دارای تب و سرفه ثبت و 24 ساعت بعد وضعیت سلامت وی مجدد توسط مرکز بهداشت پیگیری می شود.
وی با اشاره به اینکه هر فرد مبتلا ، ده ها نفر را بیمار می کند گفت: مردم برای حفظ سلامت خود، در خانه ماندن را جدی بگیرند.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
تهیه و تنظیم: مهدیه کیخوایی
comment