جلوگیری از ادامه فعالیت 10 واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی و نانوایی در شهرستان زاهدان

جلوگیری از ادامه فعالیت 10 واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی و نانوایی در شهرستان زاهدان
مسئول واحد سلامت محیط و کار مرکز بهداشت با بیان اینکه با شروع سال جدید و نیز احتمال شیوع پیک چهارم بیماری کرونا، نظارت های بهداشتی با جدیت و حساسیت بیشتربر اماکن عمومی اعمال گردیده است گفت: در هیمن راستا از ادامه فعالیت 10 واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی و نانوایی در شهرستان زاهدان جلوگیری شد
مهندس فرزاد کدخدایی ادامه داد: در آینده و به خصوص ماه مبارک رمضان رعایت دستورالعمل ها و الزامات بهداشتی از سوی همه اصناف به ویژه اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی همچون گذشته از سوی بازرسان بهداشت محیط با دقت مورد رصد قرارخواهد گرفت.
وی ادامه داد: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون تعداد ۴۰۶۱ مورد بازدید از این مراکز ، ۷۸ مورد نمونه برداری از مواد غذایی و ۷۱ مورد نمونه برداری میکروبی از آب شبکه شهری به همراه ۴۰۸ مورد سنجش کلر توسط همکاران ما انجام گرفته است.
وی افزود:همچنین ۴۵۲ کیلوگرم از مواد غذایی تاریخ گذشته و یا فاقد مشخصات بهداشتی کشف و معدوم گردیده است و در طی این مدت به 32 مورد از شکایات مردمی ثبت شده در سامانه ۱۹۰ رسیدگی شده است.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
عباس زاده، نظری
comment