جشنواره غذاهای سالم در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، نقش سبزیجات و لبنیات را در سبد غذایی خانوار پر رنگ کنید.
همزمان با آغاز دهه مبارک فجر جشنواره غذاهای بومی و محلی استان سیستان وبلوچستان با تهیه 35 تنوع غذای اصیل و سنتی از نواحی مختلف استان برگزار گردید.

جشنواره غذاهای بومی محلی استان سیستان وبلوچستان در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، نقش سبزیجات و لبنیات را سبد غذایی خانوار
همزمان با آغاز دهه مبارک فجر جشنواره غذاهای بومی و محلی استان سیستان وبلوچستان با تهیه 35 تنوع غذای اصیل و سنتی از نواحی مختلف استان برگزار گردید.
دکتر سید محمد هاشمی شهری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه،جشنواره غذاهای سالم علاوه بر ترویج فرهنگ غذای سالم در جامعه، با عث ترویج دوباره غذاهای بومی و محلی نیز میشود اظهار داشت: برگزاری جشنواره های غذاهای بومی و محلی مردم را به سمت استفاده از غذاهای سالم و به سبک سنتی که در ادوار گذشته نقش مهمی در سلامتی مردم داشته اند سوق می دهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: استفاده بیرویه از غذاهای سرشار از نمک و روغن در تشدید بیماریهای قلبی و عروقی نقش بسزائی دارد ویکی از برنامه های حوزه سلامت آموزش به دانش آموزان و نسل جوان و عادت دادن ذائقه فرزندانمان به غذاهای اصیل بومی و محلی است.
وی به مردم توصیه کرد: در هرم غذایی خانوار نقش سبزیجات و لبنیات را پر رنگ کنند و از خریدن فست فودها، کنسروجات، و نوشیدنی های دارای قند زیاد بپرهیزند.
شایان ذکر است:این جشنواره به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و با هدف فرهنگسازی و اطلاعرسانی ترویج غذای سالم با حضور جمعی از اعضای هیات رئیسه، مدیران، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
ابوالفضل امتحانی
comment