توزیع ۲۰۰۰ وعده غذای گرم به همت بسیج کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و با کمک های خیرین مهدوی و دانشگاهیان
خیرین از ابتدای بحران کرونا در کنار نظام سلامت و مردم بوده اند، ولی هنوز هم به فرهنگ سازی بیشتر برای ترویج کمک های مومنانه نیاز داریم.

💢 خیرین از ابتدای بحران کرونا در کنار نظام سلامت و مردم بوده اند، ولی هنوز هم به فرهنگ سازی بیشتر برای ترویج کمک های مومنانه نیاز داریم
💢 توزیع ۲۰۰۰ وعده غذای گرم به همت بسیج کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و با کمک های خیرین مهدوی و دانشگاهیان
💢 دکتر سید محمد هاشمی شهری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:
✅ علاوه بر برنامه های مراقبتی و نظارتی، برنامه های حمایتی هم در قالب طرح خانه و محله محور شهید حاج قاسم سلیمانی تعریف شده است.
✅ با توجه به عدم برگزاری حضوری بسیاری از مراسم مذهبی بدلیل همه گیری کرونا، کمک های مومنانه و اطعام همنوعان جایگزین مناسبی را برای نقش آفرینی اجتماعی خیرین فراهم کرده است.
✅ به مناسبت سالروز شهادت صدیقه کبری، حضرت فاطمه زهراء (س) تعداد ۲۰۰۰ وعده غذای گرم با کمک های مالی خیرین و واقفانی از خارج و داخل دانشگاه تهیه شده و به همت بسیج کارکنان دانشگاه در اختیار هموطنان نیازمند ساکن حاشیه شهر و مددجویان عزیز کمیته امداد قرار می گیرد.
comment