در جمع نمازگزاران جمعه:
تاکید سرپرست شبکه بهداشت و درمان سراوان بر رعایت مسائل بهداشتی توسط ذبح کنندگان دام برای جلوگیری از ابتلاء به بیماری های منتقله از حیوان به انسان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان سراوان درجمع نمازگزاران جمعه اهل سنت این شهرستان، بر رعایت مسائل بهداشتی توسط ذبح کنندگان دام برای جلوگیری از ابتلاء به بیماری هایی مانند تب کنگو تاکید کرد.

خبــــر
در جمع نمازگزاران جمعه:
تاکید سرپرست شبکه بهداشت و درمان سراوان بر رعایت مسائل بهداشتی توسط ذبح کنندگان دام برای جلوگیری از ابتلاء به بیماری های منتقله از حیوان به انسان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان سراوان درجمع نمازگزاران جمعه اهل سنت این شهرستان، بر رعایت مسائل بهداشتی توسط ذبح کنندگان دام برای جلوگیری از ابتلاء به بیماری هایی مانند تب کنگو تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی- دکتر یوسفی سرپرست شبکه بهداشت و درمان سراوان در مسجد جامع نور این شهرستان گفت : در فصل تابستان قرار داریم و در این فصل بیماری های مختلفی شیوع پیدا می کند که از جمله آنها تب کریمه کنگو است.
وی ادامه داد: این بیماری یک بیماری خونریزی دهنده و کشنده است که باید برای پیشگیری از ابتلاء به آن بسیار مراقب بود.
وی همچنین با بیان اینکه این بیماری از طریق گزش کنه آلوده، به دام منتقل می شود. افزود: دام آلوده فاقد علائم است و انتقال بیماری به انسان از طریق گزش کنه آلوده، تماس با خون و ترشحات به هنگام ذبح یا قطعه قطعه کردن گوشت ، و یا تماس با لاشه دام آلوده انجام می شود.
وی تاکید کرد: استفاده از دستکش به هنگام ذبح دام، نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت و جگر به مدت 48 ساعت در طبقه پایین یخچال و سپس قطعه قطعه کردن و مصرف آن، اجتناب از جدا کردن و یا له کردن کنه روی پوست دام، را از جمله راه های پیشگیری از ابتلاء است.
وی گفت: از زمان آلوده شدن تا بروز علائم بیماری بسته به راه ورود از ۱ روز تا ۱۳ روز (به طور متوسط ۳تا ۵ روز) طول می کشد و فرد ممکن است با علائمی مانند بروز تب ناگهانی، لرز، درد بدن، سردرد شدید، درد چشم، خونریزی از دهان و بینی ، استفراغ و مانند آن مواجه شود که باید در چنین مواقعی به سرعت فرد به بیمارستان منتقل شود.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment