در راستای طرح کتابخانه سلامت انجام می شود؛
برگزاری کارگاه های آموزشی مرتبط سلامت هر هفته در کتابخانه آیت الله کفعمی زاهدان
با هدف توسعه آموزش سلامت جامعه، پنج شنبه هر هفته یک کارگاه آموزشی مرتبط با سلامت در کتابخانه آیت الله کفعمی زاهدان برگزار می گردد.

در راستای طرح کتابخانه سلامت انجام می شود؛
برگزاری کارگاه های آموزشی مرتبط سلامت هر هفته در کتابخانه آیت الله کفعمی زاهدان
با هدف توسعه آموزش سلامت جامعه، پنج شنبه هر هفته یک کارگاه آموزشی مرتبط با سلامت در کتابخانه آیت الله کفعمی زاهدان برگزار می گردد.
به گزارش روابط عمومی- دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این مطلب گفت: پیرو تفاهم نامه منعقده بین معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اداره کل کتابخانه های استان برای برخورداری مردم از مباحث مرتبط با سلامت، کارگاه های آموزشی در روزهای پنجشنبه هرهفته در سالن آموزش کتابخانه آیت الله کفعمی زاهدان برگزار می گردد.
دکتر طباطبایی هدف از اجرای طرح کتابخانه سلامت را توسعه آموزش سلامت مردم دانست و از شهروندان زاهدانی خواست تا از ظرفیت طرح کتابخانه سلامت استفاده کنند و مباحث مرتبط با سلامت را بصورت کاربردی فرا بگیرند.
مهندس فیروز کوهی کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان که در کارگاه آموزشی پنج شنبه 28 آذر ماه در خصوص اصول تغذیه جوانان در سالن آموزشی کتابخانه آیت الله کفعمی زاهدان سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: جوانان که شامل گروه سنی 18 تا 29 سال هستند، بدلایل متعدد می بایست به نوع و کیفیت تغذیه شان در قالب خودمراقبتی، توجه خاص داشته باشند.
وی گفت: جوانان بدلیل افزایش نیاز تغذیه ای، ضرورت جبران و تامین برخی کمبودهای غذایی دوران قبلی زندگی، افزایش ریسک ابتلا به برخی بیماری ها که معمولا از مرز سن 30 سالگی احتمال وقوعشان بیشتر است، مثل دیابت،پوکی استخوان، آترواسکلروز که از علل بیماری قلبی است و رفتارهای تغذیه ای نامطلوبی که از دوران کودکی و مدرسه برایشان عادت شده، مثل مصرف بی رویه تنقلات کم ارزش ، افراط در مصرف شیرینی ها ، گرایش به مصرف غذاهای بیرون از منزل مثل اغذیه و فست فودها، گاه کمتر شدن تحرک و تمایل به زیبایی اندام و عضله سازی با اجرای برنامه های غذایی اینترنتی نادرست و فوری ، نیاز به ملاحظات بیشتر در تغذیه و تحرک دارند.
فیروزکوهی با اشاره به این موضوع که در جوانان ، بد غذایی و کمبود ریز مغذی ها و درشت مغذی ها باعث افت حافظه ، کاهش تحمل و صبر و بروز رفتارهای پرخاشگرانه می شودگفت: با توجه به هیجان ، شور و نشاط و جاه طلبی دوران جوانی، احتمال انحراف از تحصیل و تغییر منفی در مسیر زندگی وجود دارد و لذا افزایش آگاهی تغذیه ای از نیازهای اساسی است.
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی تصریح کرد: رعایت تعادل و تنوع و ایمان به ضرورت خودمراقبتی برای حفظ سلامتی با حداقل های در دسترس و منطبق با درآمد خانوار، می تواند سلامت جسمی و روحی جوانان را تضمین کرده ، هوش و یادگیری شان را ارتقا داده و آنان را در مسیر سلامتی و تندرستی حفظ نماید.
گفتنی است : در راستای اجرای طرح کتابخانه سلامت، پنج شنبه هرهفته یک کارگاه آموزشی مرتبط با سلامت در خصوص اصول خود مراقبتی به مردم ارائه داده می شود.
رو ابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment