برگزاری مراسم معارفه دستیاران جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
مراسم معارفه دستیاران جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی این دانشگاه برگزار شد.

خبـــر
برگزاری مراسم معارفه دستیاران جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
مراسم معارفه دستیاران جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی– دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این مراسم با تبریک قبولی در مقطع دستیاری گفت: این دانشگاه در سال 1365 با 3 نفر عضو هیئت علمی شروع به کار کرد.
وی با بیان اینکه این دانشگاه با حداقل ها آغاز بکار کرد ادامه داد: مهمترین اصل در پیشرفت و بهبود شرایط در هر زمینه بهره گیری از نیروی انسانی دلسوز، ماهر و با انگیزه است.
وی گفت: اگر نیروی انسانی نباشد تمامی امکانات و تجهیزات فاقد کاربری و استفاده خواهد ماند.
وی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب عرصه پزشکی در استان در اختیار پزشکان فیلیپینی و بنگلادشی و پاکستانی بود افزود: به برکت انقلاب اسلامی، تامین نیروی انسانی متخصص در داخل کشور و با بهترین کیفیت آموزش صورت می پذیرد.
وی با اشاره به ارتقاء قابل توجه زیرساختها پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت، تصریح کرد: در دولت یازدهم سه بیمارستان در مناطق مرزی ساخته شد که دو بیمارستان در نقطه صفر مرزی ساخته شده است.
دکتر منیژه خلیلی معاون آموزشی دانشگاه نیز در این مراسم با تبریک به دستیاران جدیدالورود گفت : این استان پهناورترین استان کشور با تنوع اقلیمی قابل توجه است.
وی همچنین افزود: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم یکی از بزرگترین دانشگاه های منطقه 8 کشور است که به بهره گیری از اساتید ارزشمند حرف هایی در عرصه آموزش برای گفتن دارد.
دکتر علی خواجه معاون درمان دانشگاه هم گفت : یکی از مهمترین اهداف طرح تحول نظام سلامت که از اردیبهشت سال 1393 در استان همزمان با سراسر کشور آغاز شده تکریم بیماران است.
وی همچنین با اشاره به شرایط حاکم بر بخش درمان کشور تا پیش از اجرای طرح تحول نظام سلامت ادامه داد: بسیار خوشایند است که هم اکنون تمامی خدمات مورد نیاز بیمار حتی در حوزه داروها و تجهیزات در بیمارستان ها انجام می شود.
وی با اشاره به صرف بیش از 67 میلیارد جهت خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه گفت : مجهزترین بیمارستان چشم پزشکی کشور و مجهزترین بیمارستان سوختگی کشور را در زاهدان به بهره برداری رساندیم.
وی همچنین به بهره برداری از کلینیک ویژه دانشگاه در بلوار بهداشت اشاره کرد و گفت : امیدواریم این کلینیک ها به محلی برای آموزش تبدیل شود.
دکتر میری علی آباد رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه نیز ضمن تبریک به دانشجویان جدید گفت : این دانشگاه هم اکنون در 12 رشته تخصصی دستیار پذیرش می کند.
وی به برگزاری آزمون ها به صورت الکترونیکی اشاره کرد و گفت: با تجهیز سالن امتحانات و بهره گیری از امکانات جدید، کیفیت برزاری آزمون ها در دانشگاه ارتقاء یافته است.
وی همچنین در خصوص ضرورت رعایت اخلاق حرفه ای و حقوق بیمار مطالبی را بیان کرد.
در پایان نیز یک جلد کلام الله مجید و یک روپوش به هر یک از دستیاران جدیدالورود اهداء شد.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment