بازدید رئیس دانشگاه از مرکز خدمات جامع سلامت حضرت فاطمه زهرا (س)...بررسی ابتدایی وضعیت بیماران در کلینیکهای سطح یک ودرصورت نیاز ارجاع آنان به کلینیکهای سطح 2 لازمه استقرار نظام ارجاع ودستیابی به عدالت در سلامت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان صبح امروز از مرکز خدمات جامع سلامت حضرت فاطمه زهرا (س) در حاشیه شهر زاهدان بازدید کرد .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز حضرت فاطمه (س) ضمن تقدیر از خدمات ارزشمند دست اندرکاران سلامت در مراکز حاشیه شهر و با بیان این مطلب که رضایتمندی عمومی مردم از نحوه ارائه خدمات سلامت نشان دهنده همدلی صمیمانه دست اندرکاران عرصه سلامت با بیماران است بر تقویت این اتحاد وهماهنگی در تسریع خدمات رسانی سلامت به شهروندان تاکید کرد .
دکتر هاشمی شهری ادامه داد : آموزش اصول بهداشتی وافزایش میزان آگاهی وانگیزش شهروندان در خصوص سلامت مهمترین راهبرد برای ارتقای شاخصهای سلامت تلقی می شود وهمه کارشناسان بهداشتی در همه سطوح در مسیر آگاهی بخشی به مردم تلاش کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خاطرنشان کرد : بررسی ابتدایی وضعیت بیماران در کلینیکهای سطح یک ودرصورت نیاز ارجاع آنان به کلینیکهای سطح 2 لازمه استقرار نظام ارجاع ودستیابی به عدالت در سلامت است ویکی از راهکارهای کاهش هزینه های سلامت است .
وی به همه دست اندرکاران عرصه سلامت دهان ودندان توصیه کرد :سلامت دهان ودندان کودکان ودانش آموزان را با استفاده از معیارهای طرح تحول سلامت در دستور کار قرار دهند وبصورت پایه ای برای ارتقای شاخصهای سلامت دهان ودندان تلاش کنند.
رئیس دانشگاه با اشاره بر ارتقای شاخصه های سلامت روان در جامعه ، مداخله جدی وآموزش مهارتهای زندگی ومدیریت استرس وکنترل خشم را ازبرنامه های مهم سلامت روان عنوان کرد: که لازم است بصورت عملیاتی در سطح مراکز اجرایی گردد.
روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
comment