افزایش 50 درصدی تعداد تخت های ویژه(ICU) در مرکز سوانح و حوادث
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدیداز بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) از افزوده شدن 19 تخت جدید به تختهای ICU این بیمارستان خبر داد.

خبر
افزایش 50 درصدی تعداد تخت های ویژه(ICU) در مرکز سوانح و حوادث
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدیداز بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) از افزوده شدن 19 تخت جدید به تختهای ICU این بیمارستان خبر داد.
دکتر قاسم میری علی آباد با تاکید بر نیاز استان سیستان و بلوچستان به تخت های ویژه گفت؛ راه اندازی این تعداد تخت ویژه در بیمارستان خاتم(ص) زاهدان که به عنوان مرکز ارجاعی حوادث و سوانح استان (Trauma Center) شناخته می شود گامی بلند در مسیر ارتقاء کمّی و کیفی خدمات درمانی به هموطنان عزیز است.
وی افزود در حال حاضر 33 تخت مراقبت های ویژه در این بیمارستان فعال می باشد و به زودی 19 تخت دیگر نیز به این مجموعه اضافه خواهد شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اهمیت تامین نیروی انسانی متخصص جهت بهره برداری مناسب از این تخت های ویژه گفت: در حال حاضر 2 نفر پزشک فوق تخصص مراقبت های ویژه در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مشغول به ارائه خدمت می باشند و به زودی 2 پزشک فوق تخصص دیگر نیز به این مجموعه اضافه خواهند شد.
به گزارش روابط عمومی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب که بازدیدها ونظارتها از مراکز درمانی در راستای ارتقای کیفیت خدمات سلامت و برنامه ریزی برای توسعه شاخصهای خدمت رسانی و شناسایی مشکلات از مراکز درمانی صورت می گیرد؛ از زحمات کارکنان بیمارستان ها و مراکز درمانی تشکر و قدر دانی کرد و افزود؛ رسیدگی به وضعیت بیماران و برخورد مناسب با این عزیزان در سرلوحه فعالیت های حرفه ای اکثر قریب به اتفاق همکاران پزشک و پرستار ما قرار دارد.
وی افزود؛ به موازات پی گیری ساخت بیمارستان های جدید در استان، بازسازی، بهسازی و توسعه مراکز درمانی موجود نیز مورد توجه قرار دارد و بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته اقدامات توسعه ای در مراکز درمانی با لحاظ استمرار شرایط مناسب برای درمان بیماران صورت می گیرد.
لازم به ذکر است در حاشیه این بازدید که صبح امروز یکشنبه و با حضور معاون درمان دانشگاه و مسئولین بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) انجام شد، درخواست ها و مشکلات مطرح شده از سوی بیماران مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات کارشناسی با هدف ارتقاء وضعیت خدمت رسانی به بیماران اتخاذ گردید.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment