اطلاعیه شماره 29 ستاد بحران کرونای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
آخرین گزارش واکسیناسیون کووید-19 در سیستان و بلوچستان

اطلاعیه شماره 29 ستاد بحران کرونای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
(آخرین گزارش واکسیناسیون کووید-19 در سیستان و بلوچستان)
الف) گزارش پیشرفت واکسیناسیون:
با تزریق 2 میلیون و 616 هزار و 549 دز واکسن کرونا به افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان تا روز جمعه 5 آذرماه سالجاری، از مجموع تمامی افراد بالای 18 سال ایرانی 75.3 درصد برای دریافت نوبت اول واکسن کووید-19 اقدام کرده اند و 51.1 درصد نیز هر 2 نوبت واکسن کووید-19 را دریافت نموده اند.
همچنین درصد پوشش واکسیناسیون نوبت اول در جمعیت دانش آموزی 12 تا 18 سال استان نیز با وجود همه مشکلات از قبیل درصد کودکان بازمانده از تحصیل و گستردگی و پراکندگی مراکز جمعیتی به 85 درصد و پوشش نوبت دوم در این گروه به 50 درصد رسیده است.
همچنین تاکنون71 هزار 790دز واکسن نوبت اول و 29 هزار و 795 دز واکسن نوبت دوم به اتباع غیر ایرانی بالای 18 سال و 29 هزار و 878 دز واکسن نوبت اول و 19 هزار 22 نفر نوبت واکسن نوبت دوم به اتباع غیر ایرانی 12 تا 18 سال تزریق شده است.
ب) توصیه های عمومی:
براساس گزارشات علمی و با توجه به آمار و اطلاعات همه گیری در کشور ما و در استان سیستان و بلوچستان، واکسیناسیون تاثیر بسیار زیادی در کاهش میزان موارد ابتلا، بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا دارد به طوری که طبق بررسی های صورت گرفته بیش از 85 درصد موارد فوت با نتیجه مثبت کرونا در استان فاقد سابقه واکسیناسیون بوده اند.
علاوه بر این برای رسیدن به ایمنی نسبی اجتماعی و کاهش چرخش ویروس کووید-19در جامعه باید بیش از 85 درصد از جمعیت حداقل هر دو دز واکسن خود را دریافت نمایند.
در این میان شیوع گونه های جدید از ویروس کرونا در کشورهای جهان از جمله آفریقای جنوبی و انتشار آن به سایر کشورها اهمیت افزایش هر چه سریعتر پوشش واکسیناسیون کرونا را بیش از پیش ضروری کرده است.
به همین دلیل و باتوجه به پوشش کم واکسیناسیون کرونا در استان به نسبت سایر استان ها از همه هم استانی های عزیزی که تا کنون اقدام به دریافت واکسن ننموده اند تقاضا می شود تا در اولین فرصت ممکن به نزدیک ترین مرکز تجمیعی واکسیناسیون و یا پایگاه های ثابت و سیار منتخب مراجعه کنند.
همچنین از عزیزانی که واکسیناسیون خود را تکمیل کره اند نیز درخواست می کنیم تا علاوه بر رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی، اطرافیان، دوستان، آشنایان و همکارانی خود را که تا کنون به هر دلیلی از دریافت واکسن امتناع نموده اند را برای انجام این اقدام پیشگیرانه فردی و اجتماعی ترغیب نمایند.
کمیته آموزش ، اطلاع رسانی و مستند سازی ستاد بحران کرونای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان روز شنبه 06/09/1400
comment