استمرار همکاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شبکه هامون در هفته سلامت
در هفته سلامت امسال مسئولین و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در 21 برنامه رادیوئی و تلویزیونی شرکت کردند.

خبــــر
استمرار همکاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شبکه هامون در هفته سلامت
در هفته سلامت امسال مسئولین و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در 21 برنامه رادیوئی و تلویزیونی شرکت کردند.
به گزارش روابط عمومی- دکتر محمد هادی عباسی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این باره گفت: این مشارکت در قالب تماس تلفنی، حضور کارشناسان و مدیران نظام سلامت در برنامه های زنده و یا مشارکت در برنامه های تولیدی شبکه هامون بوده است.
دکتر عباسی با اشاره به مجاهدت های شبانه روزی و حماسه آفرینی فعالان و مجاهدان حوزه سلامت گفت: امسال شعار محوری و برنامه های روزانه هفته سلامت با عنوان " حمایت همگانی از مدافعان سلامت" اعلام شد و تمامی برنامه های این هفته نیز با لحاظ اصل فاصله گذاری اجتماعی و با محوریت بسیج ملّی مبارزه با کرونا برگزار گردید.
به گفته مدیر روابط عمومی دانشگاه بر خلاف سال های قبل که برنامه ها، جلسات و گردهمایی های مختلفی به مناسبت هفته سلامت برگزار می شد در هفته سلامت امسال انجام فعالیت های آموزشی با هدف جلب توجه و مشارکت عموم هموطنان در رعایت دستورالعمل های بهداشت فردی، رعایت اصول فاصله گذاری اجتماعی و مشارکت در برنامه های غربالگری حضوری بود.
وی افزود: علاوه بر رسانه های مجازی، صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران نیز با جدیّت مثال زدنی در اجرای این برنامه های آموزشی مشارکت داشت و علاوه بر حجم قابل توجهی از برنامه های تولیدی که تهیه و منتشر شده است، از توان و ظرفیت مدیران و کارشناسان نظام بهداشت و درمان نیز در این برنامه ها استفاده شد.
دکتر عباسی افزود: تقدیر از مجموعه کارکنان بهداشت و درمان و مجاهدان خط اول جبهه مبارزه با کرونا از دیگر برنامه های اصلی هفته سلامت بود که این موضوع نیز در برنامه های هفته اخیر مورد توجه برنامه سازان محترم صدا و سیما بود و این همکاری در طول ویژه برنامه های ماه مبارک رمضان نیز ادامه خواهد داشت.
وی در پایان گفت: برگزاری مسابقه عکس، خاطره نویسی و سایر آثار ادبی با موضوع بسیج ملّی مبارزه با کرونا در 2 بخش، شامل کارکنان نظام بهداشت و درمان و همچنین ویژه داوطلبان سلامت و سایر اقشار مردم در هفته سلامت برگزار شد که مهلت ارسال آثار مورد نظر برای شرکت در این مسابقه نیز 25 اردیبهشت ماه می باشد.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
مهدیه کیخوایی
ردیف | رادیو | میهمان | تلویزیون | میهمان | تاریخ |
1 | صبح شرقی
| آقای دکتر احمدی مقدم رئیس محترم شبکه بهداشت و درمان میرجاوه | واحد خبر | آقای دکتر طباطبایی معاون محترم بهداشتی |
دوشنبه 1/2/1399 بهورزان، مراقبین سلامت و خانواده بهداشت کشور در مقابله با کرونا |
عصر همدلی ساعت 18:15 | آقای دکتر طباطبایی معاون محترم بهداشتی | ||||
صباح سمین(برنامه بلوچی) ساعت 11:00 | آقای موسی زهی بهورز سیب و سوران | ||||
2 | صبح شرقی | آقای دکتر کردی رئیس محترم بیمارستان امام خمینی(ره) خاش | شب های پرستاره | آقای دکتر میری علی آباد معاون محترم درمان دانشگاه |
سه شنبه 2/2/1399 پزشکان، پرستاران،ماماها خانواده نظام سلامت در مقابله با کرونا |
عصر همدلی
| آقای دکتر میری علی آباد معاون محترم درمان | ||||
صباح سمین | خانم ریگی سرپرستار بیمارستان خاش | ||||
3 |
صبح شرقی | آقای دکتر بخشانی معاون محترم تحقیقات و فناوری | شب های پرستاره | آقای دکتر نادری متخصص محترم بیماری های عفونی دانشگاه | چهارشنبه 3/2/1399 آموزش، پژوهش، فناوری و تولید ملی در مقابله با کرونا |
عصر همدلی | آقای دکتر محمد نصیرالدین طباطبایی معاون محترم آموزشی | ||||
صباح سمین | آقای صفرزایی پرستار آقای دکتر مجاهد رئیس محترم بیمارستان بهاران | ||||
دو راهی دیوان ساعت 13:00 حضور در استودیو (پرسش و پاسخ)
| آقای دکتر هاشمزهی رئیس محترم بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) زاهدان | ||||
برنامه خانواده ساعت9:15 | آقای دکتر عباسی مدیر محترم روابط عمومی + مصاحبه حاج خانم کیخا | ||||
4 | عصر شادی
| آقای مهندس پاکزاد دبیر محترم ستاد بحران |
|
| پنجشنبه 4/2/1399 هماهنگی و همکاری بین بخشی در مقابله با کرونا |
صباح سمین
| آقای مهندس کرد رئیس محترم شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران | ||||
5 | میهمانی خدا |
حاج آقا زارعی مسئول محترم دفتر نهاد رهبری در دانشگاه
|
|
| جمعه 5/2/1399 روحانیون و نهادهای دینی و همدلی مومنانه در مقابله با کرونا |
6 |
صبح شرقی | خانم مختاری مسئول محترم داوطلبان سلامت |
|
| شنبه 6/2/1399 مردم، همیاران سلامت و مشارکت اجتماعی در مقابله با کرونا |
عصرهمدلی | مهندس احمد بامری قائم مقام محترم ریاست دانشگاه در امور مشارکت های مردمی | ||||
صباح سمین | مهندس بامری قائم مقام محترم ریاست دانشگاه در امور مشارکت های مردمی | ||||
7 | صبح شرقی
| آقای دکتر عباسی مدیر محترم روابط عمومی |
|
| یکشنبه 7/2/1399 هر رسانه یک پایگاه سلامت |
|
| ||||
|
|
comment