استمرار نظارت ها جهت ارتقاء سطح ایمنی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
تغذیه سالم، ایمنی محصولات آرایشی و بهداشتی و سلامت انسان ماحاصل استفاده از نیروهای متخصص، آموزش و اطلاع رسانی می باشد.

استمرار نظارت ها جهت ارتقاء سطح ایمنی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
تغذیه سالم، ایمنی محصولات آرایشی و بهداشتی و سلامت انسان ماحاصل استفاده از نیروهای متخصص، آموزش و اطلاع رسانی می باشد.
دکتر مریم بیگمی مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی : تغذیه سالم ، ایمنی محصولات آرایشی و بهداشتی و سلامت انسان ماحاصل استفاده از نیروهای متخصص، آموزش و اطلاع رسانی می باشد.
وی افزود : اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی؛ تولیدکنندگان محصولات غذایی و بهداشتی را به اخذ گواهی های سیستم ایمنی تشویق و ترغیب می نمایند.
وی با توجه به اینکه تمامی فرآورده های غذایی و بهداشتی تولیدی در کشور، بایستی قبل از تولید و عرضه از سازمان غذا و دارو مجوزهای لازم را اخذ و پروانه بهداشتی ساخت دریافت نمایند افزود : لیست محصولات خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی غیرمجاز از طریق سایت معاونت غذا و دارو قابل دسترسی است.
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی دانشگاه ادامه داد : لیست فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی غیرمجاز که توسط سازمان غذا و دارو اعلام می شوند، برای اطلاع عموم از طریق سایت معاونت غذا و دارو به آدرس www.fdo.zaums.ac.ir قابل دسترسی است.
دکتر مریم بیگمی، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب، افزود: تمامی فرآورده های غذایی و بهداشتی تولیدی در کشور، بایستی قبل از تولید و عرضه از سازمان غذا و دارو مجوزهای لازم را اخذ و پروانه بهداشتی ساخت دریافت نمایند.
وی تصریح کرد: به هر فرآورده غذایی و بهداشتی مجازی که تولید می شود، یک شماره هفت رقمی بعنوان پروانه بهداشتی ساخت تعلق می گیرد که انحصاری و مختص همان محصول است.
دکتر بیگمی به این نکته اشاره داشت که صرف وجود شماره پروانه ساخت بر روی محصول، نشانه صحت و سلامت فرآورده نیست چون در موارد متعددی مشاهده شده است که افراد سودجو بر روی محصول غیرمجاز خود اقدام به درج شماره پروانه تقلبی می کنند و یا شماره پروانه ساخت یک محصول مجاز را بر روی محصول بدون مجوز خود بصورت جعلی استفاده می کنند.
بنابراین توصیه می شود صحت شماره پروانه ساخت درج شده بروی محصولات غذایی و بهداشتی حتماً با مراجعه سامانه اینترنتی استعلام پروانه های بهداشتی به آدرس www.fdacrm.ir بررسی شود.
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همچنین گفت: مطابق ضوابط درج یکسری از اطلاعات مانند نشان سازمان غذا و دارو، شماره پروانه بهداشتی ساخت، تاریخ تولید و انقضاء و مشخصات واحد تولیدکننده بر روی بسته بندی تمامی محصولات غذایی و بهداشتی اجباری می باشد.
دکتر بیگمی به خانواده ها توصیه کرد: حتما قبل از خرید فرآورده های خوراکی و آشامیدنی مورد نیاز خود، موارد را گفته شده را مدنظر قرار دهند.
همچنین هم استانی های گرامی می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه با شماره تلفن 33372083، مرکز اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تماس حاصل نمایند.
روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی زاهدان
یاوری،نظری
comment