پلمپ مرکز دندانپزشکی غیرمجاز و دستگیری دو تبعه غیرمجاز در زاهدان
یک مرکز دندانپزشکی غیرمجاز در زاهدان که توسط دو تبعه افغانستانی بدون مجوز و صلاحیت حرفهای اداره میشد، با دستور قضایی پلمپ و متهمان آن دستگیر شدند.
به گزارش روابط عمومی - دکتر محمدکاظم مومنی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، از شناسایی و پلمپ یک مرکز دندانپزشکی غیرمجاز در زاهدان خبر داد و افزود: این مرکز با وجود تبلیغات گسترده در فضای مجازی، فاقد مجوزهای قانونی و صلاحیت حرفهای لازم بود و با اقدامات غیرمجاز خود، سلامت شهروندان را به خطر انداخته بود.
وی افزود: این مرکز پس از رصد فعالیتهای غیرقانونی و مداخلهگرانه در حوزه درمان، با همکاری پلیس اماکن، کارشناسان دندانپزشکی و نیروهای امنیتی شناسایی شد و با حکم قضایی، پلمپ و متهمان به مراجع قانونی تحویل داده شدند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده موارد مشکوک یا فعالیتهای غیرمجاز در حوزه سلامت، موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این اقدام در راستای اجرای طرحهای نظارتی برای ارتقاء امنیت درمانی و مقابله با فعالیتهای غیرقانونی در استان سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان