ماهیت کار در بهداشت محیط سخت و حساس است
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مراسم گرامیداشت روز بهداشت محیط گفت: کار در بهداشت محیط سخت، حساس و با چالش های گوناگون مواجهه است.

به گزارش روابط عمومی- دکتر مهدی زنگنه، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان که در مراسم گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط سخن میگفت با بیان این مطلب اظهار داشت: بیش از 2 هزار 300 نفر کارمند در حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مشغول فعالیت هستند که تقریبا 10 درصد این نیرو ها را کارکنان سلامت محیط و کار تشکیل می دهند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ضمن تبریک این روز به همکاران بهداشت محیط گفت: همکاران بهداشت محیط در ساعات شبانه روز برمراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی نظارت مستمر دارند، قدردان تلاش ها و سپاسگذاری این عزیزان هستیم.
دکتر ابوالفضل احمدزاده دادیار حقوق عامه دادسرای مرکز استان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بویژه نیروهای بهداشت محیط گفت:دستگاه قضایی استان به پشتیوانه بازرسان سلامت محیط از سلامت مردم صیانت میکند.
دکتر راشدی رییس مرکز بهداشت زاهدان نیز در این مراسم به ارائه آموزش های سلامت به مردم توسط بازرسین بهداشت محیط تاکید کرد و گفت : بازرسان سلامت محیط همیشه در خدمت مردم هستند و مواد غذایی که مردم مصرف میکنند به پاس اعتماد و اطمینان به این عزیزان است.
مهندس شهریاری، مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: شاخص های سلامت استان سیستان و بلوچستان دارای شرایط خاص و ویژه ای است و به همین دلیل تلاش همکاران در کنترل عوامل محیطی موثر بر سلامت مضاعف می شود .
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: بیش از 22 هزار بازدید از مراکز تهیه توزیع و اماکن عمومی انجام و بیش از 8هزار نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی و جمع آوری بیش از 70هزار کیلو گرم مواد غذایی غیر قابل عرضه بخشی از اقدامات بازرسان بهداشت محیط در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در یک سال گذشته است .
گفتنی است: مراسم گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط با حضورمعاون بهداشت و غذا ودارو، دادیار حقوق عامه و سایر مدیران دانشگاه و کارشناسان بهداشت محیط در تالار میثاق صبح امروز برگزار گردید و از 12 نفر فعال عرصه بهداشت محیط تقدیر و قدردانی شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment