در اجرای برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان؛
انجام بیش از ۷ هزار بازدید بهداشتی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
از ابتدای آغاز برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان تاکنون 7 هزار و 162 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان توسط بازرسان بهداشتی انجام شده است.

به گزارش روابط عمومی- دکتر خداداد شیخ زاده، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در راستای حفظ سلامت روزهداران و مسافران نوروزی در این مدت بیش از ۶ هزار و ۶۶۸ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد جمعآوری شده است.
وی افزود: همچنین در این گشتها، ۲ هزار و ۶۷۳ کلرسنجی، کدورتسنجی و نمونهبرداری میکروبی از آب آشامیدنی انجام شده است.
وی با بیان اینکه برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان امسال از تاریخ ۱۱ اسفند آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ادامه دارد، افزود: در این برنامه، ۷۹ اکیپ دو نفره بهصورت مستمر از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب و در برخی شهرستانها تا ساعت ۲۴، از اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع غذا، رستورانها، هتلها و مجتمعهای بینراهی بازدید میکنند.
دکتر شیخ زاده با اشاره به افزایش فعالیت مراکز تهیه و توزیع شیرینی، زولبیا، بامیه و دیگر مواد غذایی ویژه ماه رمضان و عید نوروز، تأکید کرد که نظارت بر این مراکز بهصورت ویژه و شبانهروزی انجام میشود تا از رعایت استانداردهای بهداشتی در تهیه و توزیع این محصولات اطمینان حاصل شود.
وی از شهروندان و مسافران خواست تا ضمن رعایت نکات بهداشتی، از خرید مواد غذایی فاقد مشخصات بهداشتی و از فروشندگان دورهگرد خودداری کنند.
وی همچنین از مردم خواست در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، مراتب را از طریق سامانه تلفنی ارتباط مردمی وزارت بهداشت 190 گزارش دهند تا توسط کارشناسان بررسی و اقدام لازم انجام شود.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان