کارگاه های تولیدی مواد غذایی سیب و سوران زیر نظارت دقیق کارشناسان بهداشتی
در بازدیدهای کارشناسان بهداشتی سیب و سوران یک کارگاه تولیدی قنادی در سیب و سوران پلمب و منع تولید گردید.
.jpeg)
به گزارش روابط عمومی - مهندس ایوب کرد مدیرشبکه بهداشت و درمان سیب و سوران ضمن تاکید بر اهمیت سلامتی مردم گفت: کارشناسان واحد بهداشت محیط و حرفه ای جهت نظارت بر رعایت موازین بهداشتی، کارگاه های تولیدی و عرضه مواد غذایی را بصورت مستمر مورد بازدید قرار می دهند.
وی ادامه داد: در انجام بازدید مشترک با حضور دادیار؛ دادگستری سیب و سوران یک واحد کارگاه تولید شیرینی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و عدم رفع نواقص بحرانی وغیر بحرانی پلمب و به مراجع قانونی معرفی گردید.
وی افزود: این بازدیدها برای اصناف و واحد های مختلف در بازه های زمانی ثابت توسط کارشناسان انجام می شود.
مهندس کرد عنوان کرد: کارشناسان بهداشتی مواردی همچون رعایت بهداشت فردی، بهداشت محیط و عرضه های کالاهای مجاز را مورد بررسی و معیار قرار خواهند داد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان