پیشگیری از افزایش احتمال ابتلا به سرطان معده، بیماری قلبی و مرگ زودرس با کنترل مصرف نمک
مصرف بیش ازحد نمک منجر به افزایش فشارخون و خطر ابتلا به سرطان معده، بیماری قلبی و مرگ زودرس می شود

به گزارش روابط عمومی _ دکتر مهدی زنگنه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: برای حفظ سلامتی خود هنگام طبخ غذا، مقدار نمک کمتری استفاده کنید و از مصرف غذاهای شور مانند آجیل، چیپس، پفک، سوسیس و کالباس خودداری کنید.
وی ادامه داد: افرادی که به علت بیماری در مصرف نمک محدودیت دارند لازم است که از مصرف جوش شیرین نیز خودداری کنند، جوش شیرین حاوی مقدار زیاد نمک است.
دکتر زنگنه گفت: انجام فعالیت های ورزشی و استفاده از رژیم غذایی سالم سلامتی ما را تضمین می کند.
وی با اشاره به فرا رسیدن هفته سلامت و شعار سلامت خانواده، مردمی سازی سلامت، افزود: رویکرد ما در حوزه بهداشت، پیشگیری از بیماری ها است، یکی از اهداف عمده طرح سلامت خانواده پیشگیری از بیماری است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: با انتخاب سبک زندگی سالم و افزایش سطح سواد سلامت جامعه می توانیم یک جامعه سالم و شاداب داشته باشیم.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان