پلمب 3 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سراوان
به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی، 3 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سراوان پلمب شد.

به گزارش روابط عمومی - دکتر عربشاهی، رئیس مرکز بهداشت سراوان گفت: در راستای اجرای طرح تشدید و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، سه باب مکان کسب شامل اغذیه فروشی، کارگاه قنادی و قصابی به علت عدم رعایت موازین و پروتکل های بهداشتی پلمب شد.
وی ادامه داد: سلامتی مردم در گرو رعایت موازین بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی می باشد، به همین منظور نظارت های بهداشتی و بازدید های مستمر توسط بازرسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام می شود.
شایان ذکر است: شهروندان عزیز می توانند در صورت مشاهده تخلف بهداشتی، مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۹۰، گزارش نمایند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان