هم استانی ها، توصیه های بهداشتی در خصوص تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگیرند
برای پیشگیری از ابتلاء به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، رعایت موارد حفاظت بهداشتی شخصی ضروریست.

به گزارش روابط عمومی- دکتر مهدی زنگنه، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تب کریمه-کنگو بیماری ویروسی حاد تب دار و خونریزی دهنده ای است که از طریق گزش کنه، تماس مستقیم با خون یا ترشحات بیمار و لاشه حیوان آلوده، به فرد سالم منتقل می شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: موارد ابتلاء به تب کریمه کنگو از ابتدای سال در استان رو به افزایش است که درصد زیادی از مبتلایان به این بیماری، در هنگام ذبح دام و حمل و نقل لاشه دام و تکه تکه کردن گوشت، مبتلا شده اند.
وی با اشاره به این موضوع که اساس پیشگیری مبتنی بر سه اصل مهم بیماریابی، درمان به موقع مبتلایان و افزایش آگاهی عموم مردم در زمینه راه های انتقال و پیشگیری از بیماری است، تصریح کرد: با توجه به وضعیت خاص اقلیمی و جغرافیایی استان سیستان و بلوچستان، فعال بودن نظام مراقبت بیماری ها، از گسترش آن به سایر نقاط کشور پیشگیری می کند.
وی گفت: با توجه به افزایش موارد این بیماری از عموم مردم درخواست می شود به شدت ازخرید و مصرف گوشت دامی که به طریق غیر قانونی و قاچاق وارد کشور می شود خودداری نمایند و هنگام تماس با گوشت و خرد کردن گوشت از دستکش استفاده نمایند.
وی ادامه داد: خانواده ها گوشت مورد نیاز را از فروشگاهها و قصابی های مجاز خریداری کنند و حتی الامکان گوشت بعد از خرید به مدت 24 ساعت در شرایط مناسب در یخچال نگهداری شود.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان