ساعت کاری دو شیفت کارکنان بهداشت محیط ؛
نظارت مستمر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و همچنین مراکز خدماتی در میرجاوه
نظارت بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و همچنین مراکز خدماتی شهرستان میرجاوه در ساعات خارج از زمان اداری و در ایام تعطیل انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی- آقای حامد کیخائی رئیس مرکز بهداشت میرجاوه در این باره گفت: در راستای ارتقاء بهداشت عمومی و تأمین سلامت شهروندان، طرح تشدید نظارت بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع حساس از جمله آرایشگاه های زنانه و مردانه،نانوایی ها،لبنیاتی ها و ...در شهرستان میرجاوه آغاز شده است.
وی با اشاره به اینکه در این طرح تعداد ۹۸ مرکز تهیه و توزیع حساس و اماکن عمومی بصورت فصلی مورد بازدید قرار می گیردند افزود: با توجه به اهمیت بهداشت مواد غذایی و تأثیر آن بر سلامت جامعه و ضرورت جلوگیری از طغیانهای احتمالی ناشی از شیوع بیماریهای قابل انتقال از آب و غذا به ویژه طغیان بیماریهای اسهال و التور، بازرسان بهداشت محیط به صورت مستمر از این مراکز بازدید می کنند.
وی ادامه داد: این بازرسیها شامل ارزیابی شرایط بهداشتی، کیفیت مواد اولیه و رعایت نکات بهداشتی در فرآیند تهیه و توزیع غذا خواهد بود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا عدم رعایت استانداردهای بهداشتی، اقدامات لازم از جمله اخطار، جریمه،تعطیلی موقت و حتی پلمب مرکز مربوطه انجام خواهد شد؛
وی از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا مشکل بهداشتی در این مراکز، موضوع را در سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.
comment