معدوم سازی بیش از47 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته
از ابتدای اجرای طرح سلامت نوروزی و تشدید نظارت ها در ماه مبارک رمضان از 15 اسفند ماه تا 25 فروردین ماه 1403 بیش از 47 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته توسط بازرسان بهداشت محیط شناسایی و معدوم گردید.

معدوم سازی بیش از47 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته
از ابتدای اجرای طرح سلامت نوروزی و تشدید نظارت ها در ماه مبارک رمضان از 15 اسفند ماه تا 25 فروردین ماه 1403 بیش از 47 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته توسط بازرسان بهداشت محیط شناسایی و معدوم گردید.
به گزارش روابط عمومی – دکتر مهدی زنگنه، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این مطلب گفت: بازرسان سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از 15 اسفند ماه تا 25 فروردین ماه، 35 هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام دادند و بیش از47 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته را شناسایی و معدوم سازی کردند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: در این مدت بیش از 140 مرکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی به مراجع قضایی معرفی گردید.
وی گفت: جهت سنجش سلامت مواد غذایی در محل عرضه بیش از 10 هزار سنجش، تعداد 278 نمونه برداری از مواد غذایی جهت ارایه به آزمایشگاه صورت گرفته است و از وضعیت بهداشتی مساجد بیش از 2 هزار بازدید صورت گرفت.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان