طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در سیستان و بلوچستان اجرا می شود
با هدف حفظ دستاوردهای برنامه ایمن سازی و ریشه کنی فلج اطفال، طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال بصورت فعال و خانه به خانه در تمامی مناطق استان و شهرستان های تحت پوشش دانشگاه اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی _ مهندس سید محمود فاطمی، معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با توجه به افزایش موارد مثبت فلج اطفال در دو کشور افغانستان و پاکستان و خطر احتمال بازگشت مجدد بیماری به کشورمان، طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال بصورت فعال و خانه به خانه در تمامی مناطق استان در دو نوبت اجرا می شود.
وی افزود: نوبت اول این طرح از 15 دی آغاز و تا 17دی ماه ادامه خواهد داشت و مرحله دوم نیز از 27 لغایت 29 بهمن اجرایی خواهد شد.
وی گفت: گروه هدف طرح تمامی کودکان زیر پنج سال است، انتظار می رود در طول اجرای طرح بیش از 382 هزار خانوار بازدید و بیش از 220 هزار نفر کودک زیر پنج سال ایرانی و غیرایرانی در محدوده تحت پوشش دانشگاه زاهدان واکسن فلج اطفال دریافت کنند.
وی اظهار داشت: بیماری فلج اطفال یک بیماری عفونی حاد است که در اثر یکی از سه سروتیپ پولیو ویروس ایجاد شده و می تواند سیستم عصبی مرکزی را به شدت گرفتار کرده و منجر به علایم فلج و حتی مرگ، بخصوص در دوران کودکی گردد.
مهندس فاطمی عنوان کرد: علائم فلج اطفال شامل تب ،ضعف و خستگی، سردرد، استفراغ، سفتی گردن، درد و ضعف در اندام ها بوده و در ادامه می تواند موجب فلجی و حتی مرگ شود.
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: از تمامی هم استانی های عزیز درخواست می شود با مراقبین سلامت که به درب منازل مراجعه می کنند نهایت همکاری را داشته باشند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خدمات بهداشتی درمانی زاهدان