صیانت از سلامت کشاورزان در برابر مخاطرات محیط کار بسیار مهم است
شناخت مخاطرات، بیماریها و عوارضی که سلامتی کشاورزان را به مخاطره اندازد، بسیار اهمیت دارد.

به گزارش روابط عمومی- دکتر خداداد شیخ زاده، معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کمیته استانی بهداشت کشاورزی با بیان این مطلب گفت: با توجه به اشتغال بخش قابل ملاحظه ای از جمعیت استان در حوزه کشاورزی، جهت دست یافتن به توسعه پایدار در بخش کشاورزی باید به وضعیت سلامت و بهداشت کشاورزان توجه کافی شود و همزمان با رشد کشاورزی، حفاظت کشاورزان در برابر مخاطرات محیط کارمد نظر قرار گیرد.
دکتر شیخ زاده، صدا، ارتعاش،گرما، سرما، نور و پرتوها را از جمله عوامل زیان آور فیزیکی کشاورزان عنوان کرد و افزود: علاوه بر عوامل فیزیکی، عوامل زیان آور شیمیایی و بیولوژیک نیز سلامت کشاورزان را تهدید می کند.
وی گفت: شناسایی مهمترین عوامل زیان آور و بیماریهای شغلی شایع در منطقه، تعیین نیازهای آموزشی بخش کشاورزی، ارتقاء سطح آگاهی پزشکان، کارشناسان، بهورزان و کشاورزان از اهداف برنامه بهداشت کشاورزی است.
گفتنی است: کمیته استانی بهداشت کشاورزی با حضور آقای دکتر شیخ زاده، معاون فنی مرکز بهداشت استان، مهندس شهریاری مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان، معاون حفظ نباتات، مدیر امور دام ، کارشناسان جهاد کشاورزی استان و کارشناسان بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی درمحل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان